Hogyan öltözködjünk nőiesen?

Tippek a nőiességünk előcsalogatására

Hogyan öltözködjünk nőiesen?

Minden nő tudja, hogy a legkényelmesebb viselet a famer és a póló, pont ugyanúgy mint a lapos talpú cipő és a sportcipő is. Néha azonban nem árt, ha nőiesebb ruhákba bújunk azért, hogy igazán nőnek érezzük magunkat. Ez az önbizalmunkat is jócskán növeli, ráadásul elismerő pillantásokat is magunkénak tudhatunk az ellenkező nemtől. 

Ez persze nem azt jelenti, hogy kihívóan öltözzünk, hiszen a nőies és a kihívó között is bőven van különbség. Nem kell tetőtől talpig rózsaszínbe öltözzünk 10 centis sarkú cipővel, elég ha csak néhány apró részletre odafigyelünk. Az előbb említett farmer-póló párost is ki tudjuk hozni romantikus megjelenésűre, méghozzá nőies kiegészítőkkel.

Ha igazán nőiesen szeretnél öltözködni, akkor válassz az alakodhoz illő egyberuhákat, amelyeket egy vastag leggingsel bárhová viselhetsz, ezt még ráadásul feldobhatod egy magasabb sarkú bokacsizmával is. Ha nem is egy bevásárlásra, de az irodába, vagy randira, esetleg barátnőkkel egy kávéra tökéletes lehet.

Használjuk bátran a klasszikus női szineket, mint például a pirost, a fuksziát, vagy a lilát. A mintákat se felejtsük el, hiszen idén visszajönnek megint a pöttyös és csíkos fazonok.