Hogyan növeljük a libidónkat természetes úton?

Ismeritek ezeket a módszereket?

Hogyan növeljük a libidónkat természetes úton?

Számos gyógyszer és csodabogyó létezik, ami a szexuális vágy növekedését ígéri, de vannak kevésbé drasztikus módszerek is, amelyek segítenek ismét rátalálni a belső tűzre. Mutatunk néhányat!

A gyógynövény elősegíti a jobb véráramlást, több vért jut az agyba, és más szervekbe. Innen már nincs szükség sok fantáziára, hogy megértsük, hogyan segíthet. Természetesen, mint minden étrend-kiegészítő esetében, itt is fontos, hogy beszéljünk a szedéséről az orvosunkkal vagy gyógyszerészünkkel, és kövessük a gyártó utasításait.

Egy gyertyafényes vacsora is biztosan segít hangulatba jönni, de ha pesztós tésztát tálalunk fel, duplán teszünk a sikerért. A pesto fenyőmagot tartalmaz, ami kiváló forrása az argininnak, ami pedig a Viagra fő alkotóelemének, a salétrom-oxidnak a hordozója. Az arginin elősegíti az erek nyitását, így javul a véráramlás is.

Szinte ösztönös reakció, hogy csókolózás közben becsukjuk a szemünket, de a tanácsadók szerint ha az ilyen intim pillanatokban a partnerünk szemébe nézünk, azzal erőteljesen megnövelhető az intimitás érzése, ami pedig automatikusan fokozza a vágy feltörését is.

Mielőtt a lepedőakrobatikára térnénk, keressünk közösen valamilyen más fizikai aktivitást kívánó feladatot. Amellett, hogy a testedzés a libidóra is jó hatással van, egy ilyen közös program segít abban is, hogy más szemmel nézzetek egymásra, és ez az izgalom a vágyat is előcsalogatja.

Az adrenalin növelése is bevált módszer a nemi vágy növelésére. Ennek számos módja van, de az egyik legegyszerűbb még azt sem követeli meg, hogy felkeljetek a kanapéról. Arról nem is beszélve, hogy egy horrorfilm remek ürügyet szolgál arra, hogy hozzábújj a partneredhez.

A nemi vágy növelésének egyik legegyszerűbb és leghatékonyabb módja a cinkbevitel növelése. Cinktablettákat vagy cink tartalmú multivitamint könnyen találhatunk a drogériákban, gyógyszertárakban, de választhatunk olyan ételeket is, amelyek természetesen magas cinktartalmúak, mint például bárány, csirke, spenót vagy a tökmag. A legjobb természetes libidó-fokozónak nevezett cink azért működik, mert mint bebizonyosodott, növeli a tesztoszteron szintet férfiakban és nőkben egyaránt.

Végül, de nem utolsósorban a napfény. Nem azt mondjuk, hogy feküdjetek órákat a tűző napon, mert a bőrrák kockázatának növelését nem éri meg a dolog, de az egészséges dózisú napfény az éjszakát is felforrósíthatja. Ráadásul a D-vitamin növeli a tesztoszteron szintjét, ami köztudottan a libidó emelkedésével jár.