Hogyan NE bókoljunk a férfiaknak?

Ezeket a mondatokat kerüljük el!

Hogyan NE bókoljunk a férfiaknak?

Köztudott, hogy nem csak a nőknek esik jól a bók, hanem a férfiaknak is, de ugyanúgy, ahogyan ők akaratlanul megbántanak bennünket, úgy mi is képesek vagyunk rá. Összeszedtünk pár dícséretnek tűnő mondatot, melyeket inkább hanyagoljunk, ha nem szeretnénk megsérteni a másikat!

1. Tényleg meg tudtad szerelni a .........?

Tulajdonképpen teljesen mindegy, hogy mi áll a pontozott rész helyén, akár egy csap, akár egy elektronikai kütyü. Tény, hogy a mostani férfiak nem értenek úgy a szereléshez, mint az előző generáció, de ennek pusztán csak annyi az oka, hogy nincs rá szükségük. Ezért ha őszintén meglepődünk azon, hogy a párunk képes volt megjavítani a csöpögő csapot, akkor ne rácsodálkozva adjunk ennek hangot, elég egy egyszerű "köszönöm" is.

2. "Olyan cuki vagy!"

Na ez az, amit semmilyen körülmények között nem akarnak hallani. Cuki lehet egy kiskutya, egy kisbaba, vagy egy plüssállat, de ő erősnek akarja magát láttatni, ezért ezt hanyagoljuk. Helyette fejezzük ki magunkat úgy, hogy milyen figyelmes, jóképű. Ezeknek sokkal jobban fog örülni, mert a "lecukizás" számukra megalázó.

3."Úgy szeretem a pocakod."

Ez még nekünk sem esne jól, igaz? Náluk is pontosan így van, még akkor is, ha tényleg így érzed. Ha imádatunk tárgya amúgy is elégedetlen a külsejével, ezzel nem hogy segítünk az önbizalma növelésében, hanem még a purgatórium legaljába tapossuk.

4. Te értessz meg egyedül

Maga a kifejezés ugyebár nem hangzik lekezelően, mégsem szeretik hallani a férfiak. Az oka nagyon egyszerű: megijednek tőle, hiszen ezáltal úgy érzik tudat alatt, hogy egy plusz súly nehézkedik rájuk, mivel feltételezik, hogy minden problémádat rá fogod terhelni. Egy két lábon járó lelki szemetesnek fogja magát érezni. Mondjuk helyette azt, hogy neki szeretjük a legjobban kiönteni a szívünket. Ezzel ki is küszöböljük, hogy az egyetlennek érezze magát, akire a gondjaid ráborítod.