Hogyan lehetsz vonzó az emberek számára? 2. rész

Unod már az egyedüllétet és szeretnél párt találni, vagy új barátokra vágysz? Cikkünkben adunk néhány újabb tippet, hogyan keltsd fel az emberek figyelmét és hogyan leszel vonzó számukra.

Hogyan lehetsz vonzó az emberek számára? 2. rész

4. Legyél jó hallgatóság!
Az emberek elég gyakran csak saját magukkal vannak elfoglalva, és szívesen beszélnek másoknak az élményeikről, a problémáikról vagy bármiről, ami épp foglalkoztatja őket. Ha figyelmesen végighallgatod a partneredet, visszakérdezel, érdeklődsz, és nem csak azt várod, mikor csüng a másik a te szavaidon, biztosan jó pontot szerzel nála. Remélhetőleg ő is visszakérdez és kölcsönös kommunikáció alakul ki köztetek. H mégsem, akkor inkább ne erőltesd, keress olyan beszélgetőpartnert, akivel kölcsönösen felkeltitek egymás érdeklődését.

5. Tegyél jó első benyomást!
Az első benyomás rengeteget számít. Egyes kutatások szerint akár egy másodperc alatt is alkothatunk valakiről véleményt a külseje alapján. Próbálj mindig jókedvűnek tűnni, amikor csak lehet. Ez segít abban, hogy már első látásra is pozitív személynek lássanak. Az emberek szeretik a természetes szépséget és az egyediséget, sosem tudhatod, kit fogsz meg a személyiségeddel. Épp ezért eszedbe se jusson, hogy másvalaki legyél, add önmagadat! Legyél magabiztos és hangsúlyozd ki az előnyeidet! Sosem tudhatod, hogy kivel találkozol a következő sarkon és ki lesz az, aki végzetesen beléd szeret.

6. Hívd fel magadra a figyelmet!
Sokan nem szeretik a felhajtást és inkább elvesznek a tömegben, hogy az emberek ne figyeljenek rájuk. Pedig pont ennek az ellenkezőjét kell tenned, ha azt akarod, hogy észrevegyenek! Próbáld meg felkelteni mások érdeklődését. Az emberek többsége vevő az új sztorikra és pletykákra, egy eddig számukra ismeretlen, izgalmas ember pedig lázba tudja hozni őket. Biztosan neked is van valami izgalmas témád vagy egy jó vicced, meséld el a társaságnak és könnyedén te lehetsz a legnépszerűbb, csak hinned kell benne.