Hogyan lehetsz vonzó az emberek számára? 1. rész

Eleged van a folytonos egyedüllétből és szeretnél vonzó lenni a másik nem számára? Túl kevés barátod van és szívesen beújítanál néhányat?

Hogyan lehetsz vonzó az emberek számára? 1. rész

Az I Heart Intelligence oldal alapján adunk néhány tippet, hogyan vond magadra az emberek figyelmét és mitől lesz számukra vonzó a társaságod.

1. Legyél sokat emberek között!
Találkozz, beszélgess, ismerkedj másokkal, legyél nyitott új barátságok és kapcsolatok kialakítására!
Ha társaságban vagy, ne maradj a sarokban távol mindenkitől! Legyél kezdeményező a beszélgetésekben, érdeklődj a másikról! Találj számodra érdekes embereket és szólítsd meg őket! Érdeklődj, kérdezz arról, amit abban a pillanatban csinál a kiszemelt beszélgetőpartnered. Egy fogadáson például jó ürügy lehet az étel, ital az első mondathoz, a többi pedig megy magától. Kérdezz a partneredről és mondj valamit magadról, ami közös lehet bennetek, vagy találj egy olyan témát, amiről mindkettőtöknek van véleménye. Ha azt látják rajtad, hogy nyitott vagy, népszerűbb lehetsz a körükben.

2. Figyeld a saját testbeszédedet!
Kerüld azokat a gesztikulációkat, amelyek azt sugallhatják a másik számára, hogy épp nem vagy olyan hangulatban, hogy az illetővel beszélgess.
Ne tedd zsebre a kezedet és ne dugd a kabátodba se! Ezzel ugyanis azt üzened számára, hogy nem vagy nyitott a kommunikációra, ráadásul kevésbé tűnsz vonzónak. Fordulj a partnered felé és hagyd szabadon a kezeidet.
Ha beszélgetsz valakivel, ne nyúlj ok nélkül a pénztárcádhoz vagy a telefonodhoz. Ezzel megmutatod, hogy figyelsz és érdeklődsz, ami hízelgő a másiknak.

3. Keltsd fel mások érdeklődését!
Beszélj magadról, de ne árulj el mindent, így a partnered továbbra is érdeklődik majd irántad.
Alig várja majd, hogy újra találkozzatok és még többet tudjon meg rólad. Ha folyamatosan megleped, még vonzóbb leszel számára. Ne aggódj amiatt, hogy ez idővel alábbhagy. A vonzerő a személyiségedből is árad, különösen a magabiztosság és az önelfogadás irigylésre méltó mások szemében, mert így őket is erre inspirálhatod.