Hogyan lehetsz stílusos, elagáns a hűvös időkben is?

Rengeteget hallhattál arról, hogy a francia nők a legstílusosabbak. Könyveket olvashatsz róla, hogyan lehet a fortélyokat eltanulni. Hoztam neked pár tippet, hogyan lehetsz ebben a hideg időben is csinos, stílusos.

Hogyan lehetsz stílusos, elagáns a hűvös időkben is?

 Hoztam neked pár tippet, hogyan lehetsz ebben a hideg időben is csinos, stílusos.

Megkötős kabát:
Sokféle kabátot tudsz választani az üzletek polcairól. Van teddy bear fazon, pufidzseki, tollkabát, vászonkabát, rövidebb, akár térd alá érő is. Egy darabot ne hagyj ki a szekrényedből, ez pedig a megkötős kabát. Ezzel akkor is ki tudod hangsúlyozni a derekad, ha rétegesen öltözködsz.


Barna csizma:
A barna csizma örök. Folyton visszaköszön az öltözködésben. Érdemes legalább egy fekete és egy barna csizmát beszerezned otthonra.


Vastag, kötött pulcsi:
Ismét hatalmas divat az oversize pulcsi. Ne elégedj meg a fekete-fehér darabokkal! Ebben a hideg, szomorú időben is dobd fel a hangulatod, vigyél színt az öltözködésedbe!


Gombos farmer:
Régebben nagy divat volt a csípőfarmer, úgy látom, mostanában egyre jobban divattá válik a magasított, gombos farmer. Ebből nem lóg ki semmid, télen is vigyáz a vesédre, derekadra és szerintem fantasztikusan jól mutat szinte bárkin.