Hogyan legyünk csendesek az ágyban?

Ez a pár tipp segíthet, hogy ne zavarjuk meg a lakótársainkat!

Hogyan legyünk csendesek az ágyban?

Biztosan mindannyian voltunk már olyan helyzetben, hogy kínosan éreztük magunkat az előző este miatt, ugyanis gyanítottuk, hogy mások is hallhatták a lepedőakrobata mutatványaink hangjait. Tény és való, hogy nem könnyű visszafogni magunkat, ha elkap a hév, de viszont vannak praktikák arra, hogy halkabban éljük ki a vágyainkat.

1. A hangosabb pózok helyett válasszuk inkább a halkabb pózokat! Ezalatt azt értjük, hogy általában az együttléteknél alkalmazzuk azokat a szexhelyzeteket, melyeknél minél közelebb vagyunk egymáshoz, hiszen akkor kisebb lesz a hanghatás. Erre tökéletes a 69-es póz és a kiskifli-nagykifli is, de a kutyapózt hanyagoljuk.

2. Költözzünk le az ágyból a földre! Sokszor nem is maga a pózok hangja árulja el a szeretkezés tényét, hanem az ágy nyikorgása. Ezt tudjuk kiküszöbölni azzal, ha a földön történik meg az együttlét. Még B tervnek az sem hátrány, ha párnát használunk hangtompításra.

3. Játszunk csendes játékokat! Mint azt már tudjuk, a játékok eléggé fel tudják dobni az együttléteket: a csend megteremtésére játszhatunk "ki bírja tovább hang nélkült" is, így a kellemest összekötjük a hasznossal!

4. Szeretkezzünk vízben! Persze arra figyeljünk oda, hogy semmiféleképpen ne történjen baleset, hiszen a vizes csempe vagy padló elég nagy veszélyforrás, viszont a víz elnyeli a hangokat, így jobban tudjátok élvezni egymás társaságát a zuhany alatt!