Hogyan illik össze a nyilas a többi csillagjegy szülöttével?

Sokan nem tudják, hogy pontosan melyik is a hozzájuk illő csillagjegy. Most eláruljuk nektek, hogy a Nyilasoknak kikkel érdemes kapcsolatot létesíteni!

Hogyan illik össze a nyilas a többi csillagjegy szülöttével?

A Nyilas a Kossal

Mindketten erőteljesek, szenvedélyesek, párjuktól mély érzelmekre vágynak. Más téren már nem ennyire egyformák, de ez egyáltalán nem jelenti, hogy rossz párost alkotna a Nyilas és a Kos. Elég sűrűn hullámvölgyek válthatják egymást, de ha kellően összetartanak, a Nyilas és a Kos a leglehetetlenebbnek tűnő helyzeteket is képes megoldani.

A Nyilas a Bikával 

Az élvezetek és az életörömök éppúgy fontosak mindkét jegynek. Ők azok, akik szinte élnek-halnak a testi szerelemért és a különféle kényeztető kezelésekért. Ez a közös szenvedély szorosan összefűzi a Nyilast és a Bikát, akik között a légkör derűs, a társulásuk pedig általában harmonikus. 

A Nyilas az Ikrekkel

Rendkívül szövevényes és soha véget nem érő regényt lehetne írni arról, ahogyan egymásra talál az Ikrek és a Nyilas. Persze az is izgalmas történet, hogyan alakul idővel a párkapcsolatuk. Az biztos, ők egyetlen percig sem unatkoznak egymás mellett, hiszen sok bennük a közös vonás, mindenkor tartogatnak jó pár meglepetést a másik számára. Nálunk biztosan nem köszöntenek be a szürke hétköznapok.

A Nyilas a Rákkal

Nem lehet azonnal kijelenteni, hogy a Nyilas és a Rák párkapcsolata esélytelen, de az is igaz, a nyugodtságáról híres Rákot felpaprikázhatja a Nyilas állandó mehetnékje, túláradó tettvágya. Ahhoz, hogy a kapcsolatuk jól működjön és hosszú ideig tartson, sok türelemre, toleranciára, nyitottságra és kompromisszumkészségre lesz szükség. Szerencsére egyikük sem riad meg a feladattól, így egészen jók lehetnek a kilátásaik.

A Nyilas az Oroszlánnal

Még a külső szemlélők is megállapíthatják, milyen szép párt alkot a Nyilas és az Oroszlán, sőt a külsőségeken túl a jellemük és a tulajdonságaik is igazán jól passzolnak egymáshoz. Ha a személyes horoszkópokban nincs valami nagyobb ellentmondás, igazán boldog jövőre számíthatnak. A Nyilas és az Oroszlán kellően inspirálják, motiválják egymást, ami pedig hiányzik az egyikből, az megvan a másikban.

A Nyilas a Szűzzel

Bár gyakran megesik, hogy felfigyelnek egymásra, a szenvedély általában csak közepes intenzitással lángol a Nyilas és a Szűz között. Valójában a hálószobán kívül sem mindenkor nagy az egyetértés közöttük, míg a Szűz számára fontos a rend, a kiszámíthatóság és a következetesség, addig a Nyilas a spontaneitás híve, ezért párja úgy érezheti, céltalanul csapong a nagyvilágban ahelyett, hogy a tervei szerint haladna.