Hogyan hozzuk vissza a szexet a kapcsolatunkba?

Ez a pár trükk segít az együttlétek felhevítésében!

Hogyan hozzuk vissza a szexet a kapcsolatunkba?

Először is nagyon fontos, hogy ne a konkrét szex-intimitásra koncentráljatok, hiszen
nemcsak az ágyban kerülhettek közel egymáshoz, az intimitás ugyanis ott kezdődik, hogy bíztok egymásban és keresitek a másik társaságát. Ha ez nincs meg, a szex sem lesz az igazi, ezért fontos, hogy minden nap megfogjátok egymás kezét, megöleljétek a másikat és egymás szemébe nézzetek pár percig, hiszen ez mind a testi intimitás része!
Utóbbi nem is olyan könnyű egyébként, mint azt gondolnánk.

A szex igenis legyen prioritás!

Miután elveszik a rózsaszín köd, a szerelem kezd elhalványulni, és más dolgok kerülnek előtérbe a kapcsolatban. Ha úgy gondoljátok, hogy normális, hogy a szex ilyenkor háttérbe szorul a karrier, vagy a család mögött, akkor az így is lesz. Ha azonban mindig úgy álltok hozzá, hogy minimum hetente egyszer prioritást élvezzen, akkor nem fog kihunyni a láng. 

Ne féljetek a fantáziáitokról beszélni!

A szexről és a vágyaikról kevesen tudnak őszintén beszélni, még azzal a személlyel is, aki igenis érintett ebben. Ennek ellenére olykor elengedhetetlen legalább „terelgetni” őket ebben a kérdésben, elvégre senki sem gondolatolvasó. Ha párunk valami olyat csinál, ami nem tetszik, ne hibáztasd, mert könnyen lehet, hogy az előző barátnője szerette ezt. Ilyenkor nyugodtan és finoman közöljük vele, hogy mik ezt másképp szeretnénk. Fontos, hogy ne köntörfalazzunk, hanem konkrétan mondjuk ki azt, hogy pontosan mire vágyunk és hogyan. 
Az egyenes beszéd minden ilyen esetben célravezető és eredményes, hiszen lehet, hogy amit eddig féltetek bevallani, a másiknak is bejön.  

Ha nehezteltek egymásra, nem lesz jó a szex. A beleszokás, az unalom és a fáradtság után a terapeuták szerint a leggyakoribb ok a szex elmaradására az, ha a pár nem oldja meg problémáit, hanem a szőnyeg alá söpri. Ha haragszol a párodra, amiért nem vitte le a szemetet, vagy ő mérges rád, amiért nem mentél el vele egy focimeccsre, nagyon kicsi az esélye annak, hogy szenvedélyesen egymásnak fogtok esni a közeljövőben.
 
Ébresszétek fel újra a vágyat!
A sok munka és tennivaló, a gyerekek és a stressz mind olyan tényezők, amik nehezítik azt, hogy a házaspár nyugodtan hódolhasson a szexuális élvezeteknek, de ha erre mindenki csak megrántaná a vállát, minden házasság szexmentessé válna. Ahhoz, hogy évek múlva is kívánjátok egymást, igenis tenni kell, hiszen természetes, hogy idővel után halványul a szenvedély.

Öltözzetek ki és menjetek el kettesben randizni, az este pedig végződjön a lepedők között. Néha lepjétek meg magatokat vagy egymást egy szexi fehérneművel, próbáljatok ki egy szexuális segédeszközt, vagy nézzetek együtt pornót.