Hogyan hozzuk ki olcsón az esküvőt?

Ma már nem ciki a zöld-esküvő!

Hogyan hozzuk ki olcsón az esküvőt?

Manapság már a jegyespárnak sem kell megszakadniuk ahhoz, hogy egy esküvőt kivitelezzenek. Ahhoz, hogy kimondják a boldogító igent, nem szükséges milliókat áldozniuk rá, ráadásul a környezetért is tudnak tenni.

Már rögtön a meghívóknál tudnak spórolni, ugyanis léteznek már e-meghívók, ahol kedvünkre válogathatunk sablonok között, vagy szerkeszthetünk a saját ízlésvilágunknak megfelelőt. E-mail címe már szinte mindenkinek van, és legalább elönthet bennünket a boldogság érzése, hogy miattunk nem kellett pluszban fát kivágniuk.

A koszorúslányok ruhájának sem kötelező ugyanolyan fazonúnak lenniük, ezért mostanság már csak a szín szokott egyezni. Ez azért nagyon praktikus, mert azt a ruhát egy másik alkalmon is tudják viselni, és amúgy sem biztos, hogy egy adott fazon mindenkinek pont ugyanolyan jól áll.

A bohém hangulatú esküvőkön előszeretettel használnak újrahasznosított díszítőelemeket. Ilyen például a kavicsokkal való díszítés, a befőttesüvegekből asztaldísz vagy váza, mindössze csak csipkével, textilekkel vagy szalagokkal kell felöltöztetni.

A vágott virágok kora is kezd feledésbe merülni, hiszen egyre gyakoribbak az örökcsokrok, valamint díszítésnek is inkább a cserepes virágokat részesítik előnybe.