Hogyan hódít egy igazi férfi?

A hagyományos rózsacsokor érvényben van még vajon? Hogyan akarnak levenni a lábunkról az erősebb nem képviselői?

Hogyan hódít egy igazi férfi?

A tökéletes férfi nem iszik, nem dohányzik, nem nőzik, tehát nem is létezik. Legalábbis viccesen így tudjuk ezt a legjobban meghatározni, hiszen mindenkinek meg van a saját maga kis "hibája". Ahhoz, hogy meg tudjuk állapítani, mi az igazi férfi fő ismérve, nem vagyunk egyszerű helyzetben. Ahányan vagyunk, annyiféle elvárásunk is van. Próbáljuk meg azért most összeszedni!

Legyen jóképű, legalábbis sármos, és fogjon meg valami benne! Viselkedjen udvariasan, ne vigye túlzásba az alkoholfogyasztást, és mindezek előtt legyen hűséges. Rendelkezzen humorérzékkel, de lehessen vele komoly témákról is beszélgetni. Hirtelen ezek jutnak az eszünkbe. Hölgyeim, mi délibábot kergetünk. A tökéletes férfi nem létezik, mint ahogy tökéletes nő sem. Ugyanaz a helyzet azzal is, hogy hogyan hódít az igazi férfi. Elvárásaink vannak, de egyáltalán nem biztos, hogy a kiszemeltünk mindennek megfelel. Sőt, biztos, hogy nem. 

Nézzük csak meg, hogy mennyi mindent várunk el a nagy Ő-től! Minden generációnak megvan a saját korszaka, így az igazi férfinak is, de manapság nagyon kevesen vannak, noha sok szempontból adott lenne a lehetőség. Még mindig sok olyan nő létezik, akik igazi törődésre vágynak, de mintha csak tűt keresnének a szénakazalban. Köszönhetően a generációs különbségeknek nem mindenki számára jelenti ugyanazt az igazi férfi fogalma. Vannak, akik úgy vélik, hogy igazi férfi az, aki mindent megvesz a nőnek, vagy szépen kidolgozott felsőteste van, és lehet vele villogni a strandon.

Egy férfi nem attól lesz tökéletes, ha folyamatosan ajéndékokkal halmozza el és gyakran hordja étterembe, vagy egy évben többször viszi nyaralni, hanem ha kompomisszumok nélkül felvállalja azt, akit szeret, becsül, és akivel igazán törődni szeretne. Tehát az igazi férfi alapismérve, hogy maximálisan felvállalja a kapcsolatát, büszke arra, és minden egyes nap tesz azért, hogy az működjön. Őszinte érdeklődéssel közelít, valóban figyel arra, amit a vele szemben ülő nő mond, és ennek megfelelően alakítja a kommunikációt. Nem játszik szerepet, nem hord maszkot, hogy a lehető leghamarabb elérje a célját.

Tiszteletben tartja a nő kéréseit, és kész várni. Ha valaki igazán érdekel, akkor türelmesek vagyunk vele, és nem csak a kapcsolat elején, hanem évek múltán is.