Hogyan hat egy nő magabiztossága a férfiakra?

A pasik általában megijednek azoktól a nőktől, akik egy kicsit is magabiztosabbak az átlagnál. De vajon mi ennek az oka?

Hogyan hat egy nő magabiztossága a férfiakra?

Minden nőben benne él az a vágy, hogy nem függ senkitől, szembe tud nézni mindennel, és ha kell, akár képes megvédeni saját magát. A valóságban ilyen talpraesett nők rendre szingliként bolyonganak a világban, és egy-egy jó szexuális kapcsolaton kívül nem nagyon marad számukra más. Nem kell sok idő egy ilyen nőnek, hogy felfedezze, mire megy ki a játék.

Ha csak kihasználja őt egy pasi, ha hazudik, megcsalja, átveri, akkor ezt csak nagyon rövid ideig teheti meg. A nő könyörtelenül számon kéri, és véget vet a kapcsolatnak. A férfiak ezt igyekeznek elkerülni, és inkább olyan nőt keresnek, aki kevésbé lát át a szitán. Egy talpraesett nő nem kezdő érzelmi szinten. Csak szimpán azért nem lesz senkivel együtt, hogy ne legyen egyedül. Csak az a férfi rúghat labdába nála, aki komolyan is gondolja.

A tettek számítanak, nem a mellébeszélés. Ha valakit szívből megszeret, akkor nyitott könyvvé válik a férfi számára. Ez azonban a férfiakat riaszthatja. Egy férfi számára félelmetes egy valódi nőstényoroszlán. A magabiztosság pont az a tulajdonság, ami a férfiakat összenyomja, sokkal kisebbnek érzik magukat miatta. Nem tudnak azzal igazán mit kezdeni, hogy a nő erősebb náluk mentálisan, tudja, mit akar a jövőtől.

A magabiztos nő mellett elbizonytalanodnak, és inkább el akarják kerülni ezt. A férfiak szeretnek vadászni, azaz hódítani, és kevésbé bírják, ha őket igázza le valaki. Ha azonban olyan nővel hozza őket össze a sors, aki pontosan tudja, mit kell tennie, nem szorul senkire, akkor ez egy idő után zavarni fogja a férfiakat. Nem szeretnek ugyanis a háttérben loholni valaki után úgy, hogy nem tudják felvenni a tempóját. 

Amikor két férfi a nőkről beszélget, többnyire oda lyukadnak ki, hogy a nők mind egyformák, egyszerű őket becserkészni. Azonban, ha egy magabiztos, független nő kerül az útjukba, csalódni fognak. Ezek a nők ugyanis egy cseppet sem átlagosak, és nem úgy kell közelíteni hozzájuk, ahogy más nőkhöz. A magabiztos nők nem a társkereséssel vannak elfoglalva. Életüket más motivációk irányítják. Sokkal inkább a karrier fontos számukra, ám hosszú távon nem akarnak egyedül maradni.

Olyan férfi kell melléjük, akinek pont ilyen nő az álma. Ez nem könnyű vállalkozás, mivel ezek a nők nem szokványosak az ismerkedésben sem. A férfiak, akik rájuk vágynak, csak a jó szerencsében bízhatnak, hogy egyszer eléjük kerül egy ilyen nő, akit aztán el sem engednek többé.