Hogyan élj át erotikus hipnózist?

Mi jut eszedbe, ha meghallod azt a kifejezést, hogy erotikus hipnózis? Talán elkezdesz azon gondolkodni, hogy jön össze a hipnózis az erotikával, hiszen a hipnózisban nem vagyunk teljesen tudatunknál, miközben a szexuális cselekményeket a legtöbb esetben nagyon is tudatosan végezzük.

Hogyan élj át erotikus hipnózist?

Erre a kérdésre adnak választ a YouTube-on terjedő felvételek. Az érzéki, szexuálisan operáló, ellazító, a hallás útján megvalósuló élmény angol rövidítése: ASMR. Ez az Autonomous Sensory Meridian Response, azaz „önálló érzéki, idegi válasz” kifejezés rövidítése. Az „asmr érzés”, amit okoznak ezek a videók, egy bizsergő, csiklandó érzés, amely a tarkóból indul ki, végigmegy a gerincen és az egész testet ellazítja.
Hogyan zajlik az erotikus hipnózis?
Van olyan felvétel, ami pl. standard meditációs és mély légzéses relaxációs gyakorlattal kezdődik. A szeánsz 13. percében kinyit egy „eddig zárva tartott”, képzeletbeli ajtót. Ekkor a beszélő közli a hallgatóval, hogy meztelen, és orális szexet fog végrehajtani vele. Mocskos szavakat suttog, hanghatásokkal imitálja az akciót (közben csak hosszú tésztát szürcsöl a levesből). A 36 perces hangfelvétel rendkívül sikeres a neten.
Egy másik ASMR „művész” különös videói is látogatók millióit vonzzák. A csábító szöveg részben pornó elemeket tartalmaz, az izgató zajok, fülünknek újdonságképpen ható hanghatások egy nagyon érzéki, csiklandó érzést okoznak. A kellemes elektromos töltés után magas fokú gyönyört hozó orgazmus következhet be. Anélkül, hogy bárki is a hallgatóhoz nyúlna, sőt, még ő maga sem! Ez az élmény segít oldani a mindennapok stresszét.
Az erotikus hipnózis egy olyan világba repít, ahol eddig még nem jártál. A hipnotizőr a saját hangján keresztül viszi a hallgatót transzba, miközben egyre bujább területekre vezet. Bemutat a hallgatónak egy kulcsszót, melyet – ha később, kb. 25 perc múlva kimond – a hallgató, mintegy varázsütésre elélvez. Egyesek, akik átélték ezt a varázslatot, egy különlegesen hatásos csúcspontról, rendkívül intenzív orgazmusról beszéltek. A legtöbb felvételen semmilyen szexuális célzás nem hangzik el. Kényeztetést, simogatást, megnyugtatást emleget a halk, finom, érzéki hangon suttogó díva. Aki persze lehet férfi is. A szerepjátékokat, különleges helyzeteket kitaláló és a hallgatót az orgazmusig végigvezető legnagyobb sztárok főállásban űzik az erotikus suttogást. A extázist milliók akarják újra és újra átélni.
Felmerül bennünk, hogy miért hallgatják az emberek ezeket a felvételeket?
Egy felmérésben 475 embert kérdeztek ki az okokról. A nagy többség, 98 % relaxál a hangokra, 82 % elalvást segítő lazítóként hallgatja, 70 % -uk stresszoldóként alkalmazza. Csupán 5 % használta szexuális stimulációként. A hallgatók többségének nem hozott szexuális élvezetet, igaz, ők valószínűleg a relaxációs felvételeket hallgatták csak.
Ezt az új technikát te is megtanulhatod és alkalmazhatod kedveseden. Fejleszd az érzékeidet. Simogassátok egymást, suttogjatok erotikus hangokat. Legyen figyelemfelkeltő és ismétlődő és a gyönyör csak rajtatok múlik…