Hogyan dobjuk fel a konyhánkat?

Íme pár trükk, amivel az unalmas konyhát feldobhatjuk!

Hogyan dobjuk fel a konyhánkat?

Mivel a háziasszonyok a legtöbb idejüket a konyhában töltik, ezért néhány aprócska praktikával megfűszerezve még izgalmassá is lehet tenni az unalmas konyhát.

A legegyszerűbb praktika, ha beszerzünk pár színes nyelű fakanalat, hiszen így maga a főzés is viccesebbé válik. Ha már a vicces kiegészítőknél tartunk, akkor érdemes pár darab mutatós vagy humoros csészéket is vásárolnunk, hiszen ha megfáradtan leülünk kávézni, egy ilyen kis kávézós csésze fel tudja dobni a hangulatunkat.

Megunt befőttes üvegjeinkből bátran készíthetünk fűszertartókat. Bátran fessünk rájuk akrilfestékkel különböző mintákat, motívumokat, majd egy öntapadós címkével jelezzük rajta, hogy mit szeretnénk benne tárolni. Alkalmasak akár liszt, kávé, cukor vagy bármi egyéb tárolására. 

Falidísznek felszerelhetünk pár régi deszkát, amit akár rizspapírral , akár csak simán lenolajjal lekenünk, annyi a lényeg, hogy óhatása legyen. Ha belecsavarunk pár akasztót, akkor tárolhatunk rajta konyhai eszközöket, bögréket vagy bármit, amit szeretnénk.