Híres meleg énekesek

Jópár híres meleget felsorakoztattunk már, de az énekesek zöméről még nem esett szó. Épp itt az ideje.

Híres meleg énekesek

1. Ricky Martin 2010 tavaszán jelentette be hivatalosan, hogy a saját neméhez vonzódik. A 39 éves Puerto Ricói énekes azóta sem mutatkozik túl gyakran kedvesével, de nemrég Szardínia szigetén kapták lencsevégre kedvesével, a jóképű Carlos Gonzalezzel, akivel már hosszú ideje él boldog párkapcsolatban. 

2. Queen Latifah is végre elszánta magát, hogy nyilvánosság elé álljon, és felvállalja, saját neméhez vonzódik.A szép színes bőrű énekesnőről már régóta rebesgették, hogy leszbikus, de ő nem igyekezett ezt sem megcáfolni, sem elismerni.

3. Elton John 1993 óta alkot egy pár David Furnish-sel. Ők voltak az első meleg pár az Egyesült királyságban, akik éltek a bejelentett élettársi kapcsolat lehetőségével, majd amint lehet össze is házasodtak. Két gyermeket nevelnek közösen.

4. Az ír Boy George 15 évesen jött elő, és sosem titkolta szexuális orientációját. Egy dokumentumfilmben militáns melegnek titulálta magát. Önéletrajzi regényében nyíltan mesélt szívügyeiről.

5. George Michaelről még a saját menedzsere, a szintén homoszexuális Simon Napier-Bell sem tudta, hogy meleg. Igaz sokáig az énekes sem volt tisztában saját magával. A Wham korszak alatt még lányokkal hozták hírbe, de mire szó karrierbe kezdett, már eldöntötte mi kell neki. De ezt nem kötötte a nagyközönség orrára. 1991-ben összejött egy brazil dizájnerrel, Anselmo Feleppával, vele élt amíg a férfi el nem hunyt AIDS-ben.