Hidegben is szoknyában

A harisnya minden helyzetben szexi. Te is láthatod már a különböző fehérnemű cégek kirakataiban, mennyi csodálatos harisnya szerepel, melyek szebbnél szebbek, szinte lehetetlen választani.

Hidegben is szoknyában

A hideg beköszöntével egyre jobban védjük lábainkat a hideg ellen. Nem muszáj ilyenkor hosszú nadrágokban járnod, vedd fel kedvenc szoknyád és dobd fel meleg harisnyával. Egy teljesen egyszerű hétköznapi szoknyás szettet is fel tudsz dobni, akármilyen hideg is az idő, ugyanis számtalan vastagsárú és mintás harisnya közül válogathatsz már az üzletekben. Ezeknek elég eltérő az ára márkától függően. 


Javaslom, hogy figyelj a következőkre: 
Ha nylon harisnyát veszel, mindenképp próbálj meg olyat keresni, ami ha kilyukad, sem szalad fel a szál. Régen nagyon sokat szenvedtem, ugyanis ilyenkor ezt azonnal dobhattam is a kukába, ráadásul látványnak sem szép. Ilyenkor igyekszel minél hamarabb megszabadulni tőle. Nagyon mérges voltam én is, mikor megvettem egy-egy szebb harisnyát egy alkalomra 3-4 ezer forintért és ahogy felhúztam, már szakadt is szét. A harisnya dobozán láthatod a feliratot: Ladder resist. Érdemes ilyet vásárolnod, ugyanis is nehezebben lukad ki és ha megtörténik a baj, akkor sem kell félned, ugyanis ezeken a harisnyákon nem szalad fel semmi, nem kel azonnal kicserélned.
Ha vastagabb harisnyát veszel fel, akkor is érdemes még egy zoknit felhúznod, ha csizmába lépsz, ugyanis így még melegebben tartja a lábfejed és a zokni védelmet nyújt azellen, hogy kidörzsölődjön és kilukadjon a harisnyád a lábujjaidnál.