Használj Bach-cseppeket szerelmi bánatra

Nagyon sokan ismerik a Bach-virágterápiát. Aki használja, meg van győződve róla, hogy a virágeszenciák mindenféle lelki probléma megoldásában segítenek. Ebben a cikkemben a "felejtés vizének" receptjét osztom meg veled. A leírás szerint ez a keverék a szakítás utáni tompaság és a szerelmi bánat legjobb ellenszere!

Használj Bach-cseppeket szerelmi bánatra

Régebben, mikor lelkileg nagyon rosszul éreztem magam, egy ismerősöm ajánlotta ezt a terápiát. Érdemes kipróbálnod. Az eszenciakeveréket személyre szólóan kell elkészíteni, viszont jó hír, hogy a szerek kiválasztásához nem kell szakembereknek lenned. Elég elolvasnod a virágok hatásának leírását, s ez alapján felismered, megérzed, melyikre van szükséged. Ebben a felsorolásban a szerelmi bánatra leghasznosabbnak ítélt öt szert osztom meg veled, de érdemes megismerkedni mind a 38 virág hatásaival!

Bohócvirág: Az egyedülléttől, a magánytól való félelem ellenszere. Bátrabbá tesz az ismerkedésben, és azoknak is ajánlott, akik attól félnek, hogy sohasem találkoznak már a nagy Ővel!

Jerikói lonc: A felejtés virága, segít elfelejteni az exet, és a múltból átlépni a jelenbe. Azok gyógyszere, akik visszavágynak bármelyik elmúlt kapcsolatukba.

Napvirág: Hirtelen, váratlan szakítás után érdemes a keverékbe tennünk. A vészhelyzetekben nyújt segítséget, erőt ad a magánytól való félelem esetén, és segít legyőzni a sokkot.

Tárnics: A csüggedés, a bizonytalanság ellenszere. Azoknak segít, akik az első apró akadálynál feladják a párkeresést, bátorrá és bizakodóvá tesz.

Vörösfenyő: Az önbizalom elixírje, segít visszanyerni a szépségünkbe, jóságunkba vetett hitet. Azok szedjék szerelmi bánatra, akik úgy gondolják, túl jelentéktelenek, csúnyák vagy kövérek ahhoz, hogy beléjük szeressen valaki.

Hogyan használd a keveréket?
Az elkészült, hígított eszenciából naponta négyszer négy cseppet kell bevenni, de közvetlenül a szakítás után emelheted duplájára is az adagot!