Gyújts meg egy szexi illatgyertyát!

Szeretnéd különleges módon emelni az együttléteitek hangulatát? Az erotikus webshopok kínálatában gombamód szaporodnak azok a különféle segédeszközök, amelyek arra szolgálnak, hogy fokozzák a mámorító pillanatok varázsát.

Gyújts meg egy szexi illatgyertyát!

A szivárvány színeiben pompázó szexi illatgyertyák változatos, érzékien csábító illatokkal csalogatnak. A narancs, vanília, levendula, fahéj, őszibarack, rózsa illatú gyertyák, vagy a kókusz, rizs, szantálfa, borostyán, mandula, pezsgő, birs és pézsma aromákkal dúsított gyertyák arra hivatottak, hogy már a hálószobába belépve megjöjjön a kedvetek a hancúrozáshoz.
A gyertyák ősidők óta a különböző szertartások és különleges események szimbólumai. Fényük az életet és annak törékenységét érzékelteti. Gyertyákkal ünnepeljük a születésnapokat is, mert a hiedelem szerint az a kívánságok teljesülésének záloga. Úgy tartják, a gyertya lángjának elfújásával a füst magával viszi kívánságunkat a csillagokba.
Bármikor, amikor különleges hangulatot szeretnél teremteni otthonodban, az egyik legegyszerűbb módszer, hogy gyertyát gyújts. Az illatgyertya alkalmazása évszaktól függetlenül garancia arra, hogy fantasztikus hangulatba kerüljünk. Alkalmazhatod őket a lakás több különböző pontján is, de arra figyelj, hogy egymással harmonizáló illatgyertyákat használj.  Az illatgyertya fantasztikus illatot bocsát ki magából, amikor ég. Válassz olyan illatot, ami illik hozzád, a személyiségedhez. Különböző hangulataidhoz különféle illatokat alkalmazhatsz. Kedvesednek is ajándékozhatsz többféle illatgyertyát. Egyes illatok beindítanak, míg másféle illatok inkább ellazítanak. Vedd figyelembe párod igényeit és aktuális hangulatát. Tudnod kell, hogy a különböző gyertyák alkalmazásával befolyásolhatod szerelmed tettrekészségét, tehát az illatot aszerint válaszd ki, hogy élénkebb vagy relaxáltabb partnerre vágysz. A lényeg, hogy az együttléteket igazán meghitté varázsolják a különböző illatok.