Gyakori kérdések az esküvő szervezésekor 4. rész

Esküvőtökre készültök és tele vagytok kérdésekkel? Összeállításunkban folytatjuk a válaszadást ezekre a kérdésekre.

Gyakori kérdések az esküvő szervezésekor 4. rész

7. Allergiás vagyok a virágokra, hogyan oldjam meg a díszítést?

Ebben az esetben sem kell lemondanod a káprázatos virágdíszekről. Szerencsére ma már olyan valósághű művirágokat, selyemvirágokat is be tudtok szerezni, hogy a vendégek észre sem fogják venni, hogy nem valódiak! Nyugodtan lehet művirágból a csokrod a kezedben, és a hajadba is tehetsz művirágból készült hajdíszt. A habrózsa pedig annyira élethű, hogy a násznépből senki nem veszi majd észre, hogy nem élővirágból van a csokrod!

8. Allergiás vagyok a fémre, milyen ékszert viseljek?

A fémallergia miatt sem kell lemondanod a csodás ékszerekről. A kreatív ékszertervezőknek hála, számos alternatív megoldás van a fém ékszerek helyettesítésére.
Az első és legfontosabb kérdés a jegygyűrű. Fém karikagyűrű helyett készíttethettek gyűrűtetoválást, vagy más, összetartozást szimbolizáló tetoválást. Ez modern, ma még talán meglepő, de egyre gyakrabban alkalmazott módja a gyűrűk helyettesítésének. Gondoljátok át, hogy a tetoválás hosszútávon a ti világotok-e. Ha kellően bevállalósok vagytok, ne foglalkozzatok azzal, ki mit szól majd hozzá. Dönthettek úgy is, hogy nem fémgyűrűket választotok. Fából, vagy platinából, cirkóniumból készült antiallergén gyűrűvel helyettesíthetitek a klasszikus arany karikagyűrűket. Ne higgyétek, hogy ezek kevésbé szépek vagy különlegesek! A fa gyűrűk is különböző színekben és mintázatokban elérhetők. Ásványokkal, kristálykövekkel is lehet őket díszíteni, ha egy kis ragyogással szeretnétek különlegesebbé tenni. Az égetett mintákkal igazán egyedi arculatot kaptok. Ami a nyakláncokat, karkötőket és fülbevalókat illeti, szép és ötletes megoldás lehet a Magyarországon még kevésbé ismert hajócsipkéből készült ékszer, mely gyakorlatilag egy meseszép horgolt ékszer. Számos színben és stílusban tudsz válogatni, rendelhetsz kész darabokat is, vagy készíttethetsz saját elképzelésed alapján is.
A szalagra rögzített virágok is csodaszépek, ezeket is választhatod nyugodtan, csodásan kiegészíthetik a menyasszonyi ruhádat. Ha a virágokra is allergiás vagy, akkor sincs semmi gond, ugyanis ezeknek a java része direkt selyemvirágból vagy más élethű művirágból készült.