Fiatalkori szexuális élet

Milyen izgalmas dolgokban lehet részünk? Mire figyeljünk oda leginkább?

Fiatalkori szexuális élet

Mindenki életében eljön az első nagy szerelem, melyet általában a szexuális beteljesedés követ. De pontosan hogyan is történik ez? Mire kell odafigyeljünk? Elsőként is nem árt szem előtt tartani, hogy a testileg is beteljesült szerelem nem más, mint az első lépés egymás megismeréséhez, és felfedezéséhez, hiszen ez a legfontosabb.

Meg kell ismernünk a társunk erogén zónáit, hogy milyen érintések esnek neki jól. Az előjátékot sokan ekkor még csak hallomásból ismerő tiniknek nem árt tudni, hogy sokkal lényegesebb, mint maga a behatolás ténye. A nőknek kifejezetten fontos, hogy lelkileg és testileg is fel tudjanak készülni a szexre, ugyanis legtöbbször az erogén zónákat is a simogatások közben lehet felfedezni, ezért ne kapkodjuk el. Arról nem is beszélve, hogy minél izgalmasabb a petting, annál jobban fel fog izgulni mindkét szerelmes.

A kamaszoknál ugyebár még minden új és izgató, hiszen náluk még nincsenek kialakult hálószobai rutinok, így a helyszínek is nagyon változatosak, ami plusz dolgot ad az együttléteknek. Számtalan alkalom van arra, hogy kihasználják ezeket a lehetőségeket, elég ha csak a házibulikra, kirándulásokra vagy egy rejtett padra gondolunk.

A virtuális szexet se felejtsük el: tény és való, hogy általában ez nem a legjobb módja az "együttléteknek", viszont így a gátlásosabbak olyan dolgokat is lemernek írni chaten, melyet mondjuk szemtől-szembe nem mernének elmondani egymásnak, így a következő találkozáskor már mind a ketten tudni fogják, hogy mire vágyik igazán a másik.

Végül, de nem utolsósorban a védekezést is meg kell beszélni, ugyanis szerves része a dolgoknak, hogy ne történjen baleset, de egy esetleges nemibetegség sem.