Esküvői frizuratrendek idén

Milyen hajviselet mellett döntsünk a nagy napon?

Esküvői frizuratrendek idén

Minden évben újabb és újabb esküvői frizuratrend lát napvilágot, mi pedig csak kapkodjuk a fejünket a bőség zavarában. A legfontosabb alapszabályt be kell tartani, mielőtt nézelődünk ötleket után kutatva: mindegy, hogy milyen a hajviselet, ha a hajunk roncsolt, tehát először is a hajszerkezetet kell rendbetenni, hiszen egy szép kontyot is elronthatnak a töredezett hajvégek és a festés lenövés is.

Az idén is népszerű hajviseletek közé tartozik a laza konty visszafogottabb hajékszerekekkel. Természetesen egy-két bohókás fonattal feldobhatjuk, de az ékszer ne legyen olyan feltűnő, hiszen nem fog akkor maga a frizura érvényesülni.

A nyári esküvőkön kifejezetten a bohém fonásos hajkreációk érvényesülnek. Lehet ez lazán oldara vezetve, vagy csak pár tincs befonva a kiengedett loknik mellett.

A bevállalósabb hölgyek esetében a longbob fazon egyenes verziója is elég hatásos, hiszen viselője sikkes megjelenést fog kölcsönözni. Nem lesz szigorú, mégis csodás összhatást kelt egy apró, bogyós csattal.

Virágok a hajunkban. Egy esküvőn mindenhol csak virágok vannak, miért ne lenne a menyasszony hajában ne lennének? Ezeket a kiegészítőket kedvünkre tudjuk fonni a hajunkba, és minél apróbbak a virágok, annál elegánsabb lesz a megjelenés.