Erotikus masszázs, a Tantra

Ti szoktátok erotikus masszázzsal kényeztetni a párotokat? Próbáljátok ki a Tantrát, garantáltan jó élmény lesz!

Erotikus masszázs, a Tantra

A Káma-Szútráról már sokan hallottunk, de ennél sokkal összetettebb a Tantra. A Tantra a hinduizmus több ezer éves filozófiája, aminek a tantrikus szexualitás csupán egy része. A tantrikus szex tanítása szerint férfiak és nők istenek, illetve azok hasonmásai, akik a tantrikus szex révén egyesülnek, ráébrednek isteni mivoltukra, és az istenek mintájára érik el a beteljesülés állapotát. A hagyományos szexben az embereket egyetlen cél vezeti, az orgazmus elérése, ami nagyon sok esetben a szexuális kielégületlenség, az orgazmusképtelenség forrása. Nem úgy a Tantrában, ahol sok esetben nem jön létre orgazmus. Sőt, éppen a hagyományos értelemben vett orgazmus visszatartása a cél. De miért?

Azért, hogy a férfi feltöltse szexuális energiáinak raktárát. S hogy partnerével megtapasztalják a tökéletes extázis és a határtalanság érzését, kicseréljék egymás energiáit, megtapasztalják azt a határtalan szeretetet, ami a szexen túl vár rájuk. Azért, hogy a magömléssel felszabaduló energia a testben maradjon, az a szexuális együttlét forrásává váljon, hogy az együttlét akár órákon át is eltarthasson. Maga az egyesülés tanítja meg a férfit az ejakuláció nélküli élvezésre. A tantrában a szex csupán eszköz és nem cél!

A  megszentelt szexualitás művészetében a férfi hímvesszőjének masszírozási technikája éppen ezt, a magömlés nélküli élvezést szolgálja. Ez a masszázs az úgynevezett Lingam-masszázs. A Lingam szanszkrit eredetű szó, és a férfi hímtagját jelöli. Nyugodt, csendes, kellemes környezetben. Jó illatú, finom anyagokkal takart, kényelmes fekhelyen. Fontos, hogy a két fél egymásra hangolódjon, felvegyék egymás tempóját, és megérezzék egymás közelségét. A szexuális energia ilyen felhasználása tágítja a tudatot, ez valójában egy dinamikus meditáció. Mindez azonban csak akkor lehetséges, ha férfi és nő jól érzi magát a saját bőrében, kiegyensúlyozott és nyugodt.

A tantra azt mondja, a szerelem ott kezdődik, ahol nincs külön én és ő. A masszázs során a férfi a hátán fekszik, lábait széttárja, és kissé behajlítja. A masszázst mély és ritmikus légzés előzi meg. Érdemes a lábakat, a hasi területet, a combokat, a mellkast és a mellbimbókat finoman simogatni, hogy az egész test ellazulhasson és felkészülhessen. A masszázshoz nélkülözhetetlen az olaj, amivel bekenjük a masszírozásra váró területeket, és a csodamasszázs máris elkezdődhet.

A Lingam-masszázs technikája szerint először a herezacskót, illetve a heréket kell nagyon óvatosan masszírozni, majd fokozatosan lehet áttérni a hímvessző fölötti szeméremcsontra és a gátra. A hímvessző masszírozásakor folyamatosan változtatni kell a masszázs sebességét és a nyomást. A Lingam-masszázs segítségével a férfi megtanulhatja kontrollálni ejakulációját, hogy a jövőben hosszú szeretkezésben legyen része partnerével. Eljuthat továbbá a többszöri orgazmus állapotába is anélkül, hogy akár egy csöpp ondót is elejtene. A Tantra szerint orgazmus és magömlés ugyanis két különböző dolog.