Erotikus játékok – csak a fantáziátok szab határt! 8. rész

Szeretnétek, ha perzselő lenne a hálószobátok hangulata? Cikksorozatunkban olyan játékokat mutatunk be nektek, amelyekkel igazán önfeledt élményeket nyújthattok egymásnak.

Erotikus játékok – csak a fantáziátok szab határt! 8. rész

8. Szex és háború
Amire szükségetek lesz:
Saját magatokra és néhány nagyobb, de könnyű párnára
Hogyan kell játszani?
Kezdeményezzetek egy intenzív csiklandós csatát vagy egy párnacsatát, legjobb, ha meztelenek vagytok közben. Legyetek kitartóak és döntsétek el már az elején, hogy aki feladja, annak szexuális szívességet kell tennie a másiknak.
Miért?
Az ilyen játékok örömteli emlékeket idéznek fel a szexszel kapcsolatban és máris jókedvre derítenek mindkettőtöket. Ezzel a játékkal megerősíthetitek a köteléket egymás közt és növelhetitek a boldogságérzeteteket. A közös öröm és a játék mindig önfeledt pillanatokkal jár, amikor lazíthattok a hétköznapok stresszén és csak egymásra koncentráltok a játék idején. Engedjétek el magatokat, kapcsoljatok ki közben!
Változat:
Lassítsatok, használjátok ki a játékidőt! Kezdjétek a ruházattal. Aki elveszti a harcot, levesz egy ruhadarabot. Játsszátok addig, amíg mindketten meztelenek nem lesznek. Úgy is játszhatjátok, hogy aki veszít, arról párja vesz le minden alkalommal egy-egy ruhadarabot. Előre megbeszélhetitek, hogy minél több ruha legyen rajtatok, így annál tovább tart a közös móka. Ismételjétek időről-időre ezt a játékot és biztosak lehettek az önfeledt élvezetben!