Erotikus játékok – csak a fantáziátok szab határt! 4. rész

Szeretnél egy kis izgalmat vinni szexuális életetekbe? Sorozatunkban bemutatjuk a legizgalmasabb játékokat, amelyekkel felturbózhatjátok az együttléteket…

Erotikus játékok – csak a fantáziátok szab határt! 4. rész

4. Rossz kislány

Amire szükségetek lesz:
A partnered kezére vagy korbácsra, illetve paskolóra
Hogyan kell játszani?
Áruld el párodnak az összes rossz dolgot, amit aznap műveltél. Bármilyen tettről szó lehet, ami terheli bűnös lelkiismereted. Párod büntessen meg minden aznapi csínytevésedért és bűnös tettedért.
Parancsolja meg neked, hogy térdelj az ágyra és ostorozzon  meg. Legyél meztelen, miközben ő paskolja a fenekedet. Állhatsz is, miközben előredőlsz és az asztalnak támaszkodsz. Partnered használhatja a korbácsot, a paskolót, vagy csak a kezeit. Szexshopokban a paskolók és ostorok egész garmadája közül tudtok választani, az egész pici, könnyed ostortól a komolyabb darabokig. Párod feltétlenül legyen óvatos és ne vigye túlzásba az agresszivitást. Figyelje minden rezdülésedet és csak addig menjen el, amíg láthatóan és hallhatóan élvezed. Te pedig azonnal jelezd, ha azt akarod, hogy hagyja abba, mert már fájdalmat okoz. Előre meg is beszélhettek erre egy jelzést, vagy „menekülőszót”.
Miért?
Vannak olyan nők, akik kifejezetten szeretik, ha párjuk „megveri”, megüti őket, de leginkább azt, ha elfenekeli őt. A gyors és határozott fenékpaskolás intenzív élményt okoz. Természetesen ehhez a játékhoz is feltétlenül szükséges a kölcsönös bizalom, hogy ismerjétek egymást, megbízzatok egymásban és örömöt akarjatok szerezni egymásnak.
Változat:
A fenékpaskolást kombinálhatjátok vibrátor használatával is, ha szeretnétek fokozni az élmény intenzitását.