Erotikus játékok – csak a fantáziátok szab határt! 3. rész

Az erotikus játékok hódolóinak a fantáziája kimeríthetetlen. Cikksorozatunkban különféle izgalmas játékot mutatunk be, amelyekkel mennyei gyönyört szerezhettek egymásnak.

Erotikus játékok – csak a fantáziátok szab határt! 3. rész

3. Alapos borbély
Amire szükségetek lesz:
Ollóra, új borotvapengékre és borotvahabra.
Hogyan kell játszani?
A férfi borotválja le a nő szeméremszőrzetét. Előtte vegyetek forró fürdőt, hogy a bőrötök megpuhuljon. Használjatok ollót a szőr lerövidítésére. Partnered tegyen fel téged az ágyra vagy az asztalra. Kezdje el gyengéden borotválni a szőrzetedet. Ez elsőre, ha még sosem próbáltátok, lehet, hogy egy kicsit ijesztőnek tűnik, de ha párod gyengéd lesz, bízni fogsz benne és kellően ellazulsz. Eldönthetitek, hogy az egészet leborotválja, vagy valamilyen fazont alakítson ki. Játszhatjátok azt is, hogy egyszer te, legközelebb pedig ő dönti el, milyen fazonod legyen.
Miért?
Egy kis változtatás a nő szeméremdombján felélénkítheti a szexuális életeteket. A borotválás során a kölcsönös bizalom hozzájárul a kapcsolatotok elmélyítéséhez.
Változat:
Saját magadat is megborotválhatod, anélkül, hogy bármit is mondanál a partnerednek. A nem látható helyeknél használj tükröt. Párod számára hihetetlen izgalmas látványt nyújtasz, miközben borotválod a testedet. A végeredményt saját elképzelésetek szerint kidíszíthetitek. Fokozhatjátok az élvezeteket tejszínhabbal, eperrel, juharsziruppal.
TIPP: A borotválás után használjatok babaolajat vagy más krémet. Megnyugtatja az irritált bőrt.