Erotikus játékok – csak a fantáziátok szab határt! 2. rész

Szívesen próbáltok ki többféle erotikus játékot? Cikksorozatunkban olyan játékokat mutatunk be, amelyek garantálják az önfeledt pillanatokat a hálószobában…

Erotikus játékok – csak a fantáziátok szab határt! 2. rész

2. Női börtön
Amire szükségetek lesz:
Négy nyakkendőre vagy más típusú kötélre (szexboltokban be tudjátok szerezni). Ezen kívül jól jön egy ágy is. A legmegfelelőbb a célra egy olyan ágy, amihez a köteleket hozzá lehet erősíteni.
Hogyan kell játszani?
A férfi a nő bokáit és csuklóit az ágyhoz rögzíti. A folytatás rajtuk múlik.
Miért?
A teljes tehetetlenség érzése a partnernő számára rendkívül erőteljes élmény: a nő partnere figyelmének teljesen a középpontjában van, miközben a történtekért semmilyen felelősséget sem vállal. A tehetetlenség különböző reakciókat hozhat ki a megkötözött nőből, akár váratlan irányba is befolyásolhatja a történteket.
Változat:
Ha a köteleket nehéz az ágyhoz rögzíteni, akkor vegyetek nagyon hosszú köteleket vagy nyakkendőket. Ezeket az ágy lábához is köthetitek. A férfi a nő kezeit a háta mögé is kötheti. Ne használjatok vékony köteleket, amelyek túlságosan elszoríthatják a kezeket és nehéz őket kioldozni. Vásároljatok inkább biztonságos segédeszközöket az erotikus boltokban, webshopokban.
Ennél a játéknál elengedhetetlen a kölcsönös bizalom, az önismeret és a partner ismerete. Tudnod kell, hol vannak a határaid és partnered határai. A férfinak folyamatosan figyelnie kell a nő reakcióit és csak addig szabad elmennie, amíg a nő élvezi a játékot. Vannak, akiket beindít ez a játék és olyan is előfordulhat, hogy valaki megijed, sőt, akár be is pánikol a megkötözés hatására. Adjatok elég időt magatoknak erre a játékra és inkább fokozatosan haladjatok a végtagok megkötözésével. Miután a nő minden végtagját kikötözte partnere, játszhatják azt, hogy a nőnek különböző dolgokat kell megtennie és minden feladat teljesítése után a férfi elold egy-egy kötelet, így szabadon engedve a nő végtagjait.
Erre a játékra különösen igaz, hogy csak úgy szabad játszani, hogy mindkét fél számára örömöt okozzon. Ha a nő feltétel nélkül megbízik partnerében és elengedi magát, teljes extázist élhet át, miközben kikötözött testét simogatja, cirógatja, csókolja és birtokba veszi partnere.