Erotikus játékok – csak a fantáziátok szab határt! 18. rész

Szeretnétek újra és újra egy kis izgalmat csempészni a hálószobátokba? Mutatunk egy újabb játékot, amivel megtarthatjátok a köztetek izzó szenvedélyt.

Erotikus játékok – csak a fantáziátok szab határt! 18. rész

18. Sohasem…
Amire szükségetek lesz:
Csak a jó emlékezőképességetekre.
Hogyan kell játszani?
Ünnepeken ez az egyik klasszikus játék. Ezúttal egy kis szexuális töltetet adtunk hozzá. Párod és te mind a 10 ujjatokat kinyújtjátok a levegőbe. Váltakoznak a kijelentéseitek. Egyikőtök mindig azt mondja: „Sohasem … “ és olyan dologgal fejezi be, amit a szexben még sohasem próbált. Ez lehet egy régóta titkos vágyatok is. Például: „Sosem szexeltem álarcban.” Amennyiben volt ilyen élményed, akkor az ujjadat leteszed. Ha nem, akkor a kérdést feltevő személy tesz így.
Az nyer, aki először teszi le az összes ujját. A nyertes tetszés szerint választ tevékenységet. Lehetőleg olyat, ami a játék során szóba került. Ebben a játékban valójában nincs nyertes vagy vesztes. Mindketten biztosan elégedettek lesznek.
Miért?
Akár rövid ideje vagytok együtt, akár már régóta randiztok, ez a játék kiváló lehetőséget ad arra, hogy még jobban megismerjétek egymást. Vállaljátok a piszkos fantáziátokat, merjétek elmondani egymásnak legtitkoltabb vágyitokat is! Így biztosak lehettek abban, hogy ezeket a vágyatokat párotok később a játékon kívül is igyekszik majd kielégíteni…