Erotikus játékok – csak a fantáziátok szab határt! 16. rész

​​​​​​​A különböző szexi játékokkal újra és újra izgalmat csempészhettek szexuális életetekbe. Ezúttal ismét egy izgalmas játékot mutatunk be nektek.

Erotikus játékok – csak a fantáziátok szab határt! 16. rész

16. Strip-pong
Amire szükségetek lesz: 
12 műanyag pohárra, ping-pong labdákra, játékasztalra, általatok választott alkoholra – lehetőleg valamilyen gyengébb italt válasszatok.
Hogyan kell játszani? 
Az amerikai kollégiumok kedvelt játéka. A játékasztal két felére helyezzetek 6-6 poharat. Töltsétek meg a poharakat itallal. Lehet alkoholmentes is, amennyiben tiszta fejjel akartok játszani. Álljatok az asztal ellentétes oldalaihoz. Felváltva dobáljátok a labdát a poharakba. Ha valamelyikőtök beletalál, akkor a pohár tulajdonosának ki kell ürítenie a poharat és le kell vennie egy ruhadarabot. A pontszerző játékos választja ki, hogy melyik ruhadarabot kell levennie a másiknak. Aki elsőként talál bele a 6 pohárba, a másik féltől bármilyen szexuális szolgáltatást kérhet.
Miért? 
Ha már nem is jártok főiskolára, ezzel a vicces játékkal nagyszerűen visszaemlékezhettek a vadabb évekre. 
Változat:
Játszhatjátok több vagy kevesebb pohárral is. Ha már végigcsináltatok egy kört, átválthattok alkoholra, ha addig alkoholmentes itallal játszottátok.