Erotikus játékok – csak a fantáziátok szab határt! 15. rész

Egy-egy erotikus játékkal mindig megújíthatjátok szexuális életeteket. Ezúttal is egy olyan játékot mutatunk be nektek, amellyel izgalmassá tehetitek az együttlétet.

Erotikus játékok – csak a fantáziátok szab határt! 15. rész

15. Helyjelölés
Amire szükségetek lesz:
Csak magatokra.
Hogyan kell játszani?
Válassz egy helyet a testeden. Olyat, amit szeretnél, ha párod megérintene és szeretgetne. Tartsd titokban, hogy melyik helyet választottad. Párod feladata, hogy a különböző testrészeid csókolgatása közben megtalálja azt a titkos helyet, amelyet kiválasztottál. Te döntöd el, hogy valóban kiválasztasz-e egy bizonyos helyet vagy végtelenül hosszan hagyod kedvesedet, hogy keresse azt.
Miért?
Ezt a játékot akkor is egyszerűen játszhatjátok, ha semmilyen segédeszközötök nincs kéznél. Könnyedén és gyorsan részesülhettek nagy izgalmakban mindketten.
Változat:
Játszhatjátok úgy is, hogy ha párod rátalál az általad megjelölt helyre, akkor jelzed neki, hogy megtalálta és úgy is, hogy hiába találta meg rajtad a megfelelő célpontot, nem árulod el neki, hanem hagyod, hogy tovább kényeztesse minden porcikádat. Ehhez persze ő is kell, hogy benne legyen a játékban és akármilyen hosszan keresgesse a megjelölt helyet testeden.