Erotikus játékok – csak a fantáziátok szab határt! 14. rész

Az erotikus játékokkal megédesíthetitek az együttléteteket. Bemutatunk egy újabb erotikus játékot, amely egészen biztosan újabb színt hoz a hálószobátokba.

Erotikus játékok – csak a fantáziátok szab határt! 14. rész

14. Izgató tollacska

Amire szükségetek lesz:
Tollra vagy virágsziromra, további eszköz lehet: szemkötő, lovagló ostor, paskoló
Hogyan kell játszani?
Partnered vetkőztessen le és fektessen az ágyra. Kérjen meg téged, hogy csukd be a szemedet és be is kötheti egy szemkötővel. Párod vegye kézbe a tollat és próbáljon téged enyhe érintésekkel a csúcsra juttatni. Simogassa a melledet, csípődet, a belső combjaidat és az összes olyan testrészedet, ami különösen érzékeny a szexuális izgatásra. Szexshopokban kaphattok cirókát kifejezetten erre a játékra.
Miért?
Ez a gyengéd és rendkívül izgalmas játék egyeseket képes szinte az őrület szélére kergetni. A toll érintése a testen egyedülállóan különleges hatással jár és hihetetlen intenzív élményt okoz.
Változat:
Játék közben kedvet kaptatok egy kicsit pajzánabb játékra? Próbáljátok ki egy lovagló ostorral vagy egy paskolóval ugyanezt a játékot. Fizikailag különböző érzést okoz, de hasonló izgalmakat rejt és mindkettő igazi extázisig juttathat mindkettőtöket. Játszhatjátok úgy, hogy váltogatjátok a szerepeket és akár versenyezhettek is, hogy melyikőtök bírja tovább. Eldönthetitek, hogy mi legyen a győztes jutalma. Figyeljétek a másik reakcióit és csak addig játsszátok az össze változatot, amíg gyönyört okoz a másiknak, semmiképpen ne jutassátok el egymást a fájdalom érzéséig. A kölcsönös örömszerzés a cél.