Erotikus játékok – csak a fantáziátok szab határt! 13. rész

Szeretnél újítani a szexuális életeteken? Bemutatunk egy újabb erotikus játékot, amellyel színt vihettek az együttlétekbe.

Erotikus játékok – csak a fantáziátok szab határt! 13. rész

13. Fogd meg a zsákot!
Amire szükségetek lesz:
A kedvenc játékaitokra, egy nagy zsákra és szalagra a szem bekötéséhez.
Hogyan kell játszani?
Tegyétek az összes kedvenc játékotokat egy nagy zsákba. Egyikőtök a szalaggal beköti a szemét és kihúz egy játékot. Ez lesz az a játék, amit az előjátéknál használni fogtok. Ügyeljetek arra, hogy mindkettőtök kedvenc játékai helyet kapjanak a zsákban.
Miért?
A játékok izgalmas segédeszközül szolgálnak az előjátékhoz. Néha nehéz lesz kiválasztani a legmegfelelőbbet. Akármelyikőtök kedvenc játékát húzzátok ki, minden segédeszközzel ugyanolyan nagy kedvvel játsszatok.
Változat:
A zsákban lehet egy joker is, amely Téged vagy párodat képviselheti. Játszhatjátok úgy is, hogy azt a játékot, amelyet kivettetek a zsákból, nem használjátok többet és úgy is, hogy játék után mindig visszateszitek a zsákba és így lehetőségetek van újabb és újabb játékra az adott segédeszközzel. Csinálhatjátok úgy is, hogy egyszer a te szemed van bekötve és te húzol játékot, majd párod szemét kötitek be és ő húz a zsákból. Egészen addig játsszátok, amíg az összes játékszert kivettétek a zsákból.