Erotikus játékok – csak a fantáziátok szab határt! 12. rész

Az erotikus játékokkal felpezsdíthetitek a hálószoba hangulatát. Sorozatunkban bemutatunk egy-egy erotikus játékot, amely garantáltan felforrósítja a parázst köztetek.

Erotikus játékok – csak a fantáziátok szab határt! 12. rész

12. Nyisd ki a szádat, csukd be a szemedet
Amire szükségetek lesz:
Csak a testetekre.
Hogyan kell játszani?
Partnered feküdjön a hátára, vagy térdeljen. Fontos, hogy a szemeit becsukja és a száját nyissa ki. Ezután kínáld fel neki különféle testrészeidet. Partnered ajkára vagy nyelvére helyezd őket. Mellbimbódat, ujjhegyeidet. Bármit, amit szeretnéd, ha párod dédelgetne. Játszhatjátok úgy is, hogy párod szemét bekötitek, így ő is jobban el tud lazulni, nem kell arra összpontosítania, hogy nehogy kinyissa a szemét.
Miért?
Ez egy nagyon kellemes izgatás, amikor a férfi nem tudhatja, hogy melyik testrész fog következni. Mindig izgató meglepetést okoz. A csukott szemmel játszott erotikus játékok mindig izgalmasak, hiszen a bekötött szemű partner nem tudhatja, mi következik és teljesen rád kell bíznia magát.
Változat:
A szerepeket felcserélhetitek. Egy idő után játszhatjátok úgy is, hogy párod szeme csukva marad, de megválaszthatja, hogy melyik testrészedet kéri… Természetesen ismételhetitek a különböző testrészek kényeztetését, amennyiszer csak akarjátok. Használhattok különböző szemkötőket, amelyeket erotikus boltokban szerezhettek be.