Erotikus játékok – csak a fantáziátok szab határt! 11. rész

A szexi játékok segítenek abban, hogy mindig meg tudjon újulni a kapcsolatotok. Bemutatunk nektek egy újabb játékot, amivel a gyönyörben úszhattok mindketten…

Erotikus játékok – csak a fantáziátok szab határt! 11. rész

11. Kockadobás
Amire szükségetek lesz:
Két hatoldalú kockára.
Hogyan kell játszani?
Minden számhoz rendeljetek egy bizonyos szexuális tevékenységet. Írjátok le mindet, hogy ne felejtsétek el őket. Az egyik például lehet az, hogy párod a melledhez dörzsöli a hímvesszőjét. A másik lehet a szájjal való kényeztetés. A harmadik például egy póz, amit ritkábban szoktatok alkalmazni, mondjuk a fordított lovaglás vagy az állva szeretkezés. A játéknak akkor lesz vége, ha minden pontot teljesítettetek. Csak olyan feladatokat találjatok ki, amelyek mindkettőtöknek örömet szereznek.
Miért?
A játék motiválni fog titeket. Több időt fogtok tölteni az előjátékkal és est fénypontja előtt mindketten megfelelő izgalmi állapotba kerültök, így sokkal nagyobb élvezet lehet az aktus és a vele járó orgazmus.
Változat:
A számok feléhez rendeljétek a partnernő örömszerzését, a másik feléhez a partnerét. Úgy is lehet játszani, hogy aki dob, az fogadja/adja a megadott élvezetet. Játszhatjátok úgy is, hogy ha a dobott szám már volt, akkor is teljesítitek a feladatot és úgy is, hogy csak egyszer hajtjátok végre az összes feladatot, tehát addig dobtok minden alkalommal, amíg olyan szám jön ki, ami még nem volt.