Erotikus játékok – csak a fantáziátok szab határt! 10. rész

Az erotikus játékok mindig izgalmat hoznak az együttlétekbe. Ismerkedjetek meg egy újabb forró hangulatú játékkal…

Erotikus játékok – csak a fantáziátok szab határt! 10. rész

10. Forróság kontra hideg
Amire szükségetek lesz:
Egy pohár jeges vízre és egy csésze forró vízre vagy teára.
Hogyan kell játszani?
Partnered álljon fel vagy feküdjön le az ágyra. Te letérdelsz elé vagy fölé hajolsz és orális szexben részesíted őt úgy, hogy váltakozva iszol a hideg vízből vagy a forró italból. Elég, ha a folyadékot kicsit a szádban tartod, majd lenyeled. Ezek után visszatérhetsz párod kényeztetéséhez. Addig csináld, amíg érzi a szád hőmérsékletét, aztán igyál egy újabb korty folyadékot.
Miért?
Az orális szexet remélhetőleg mindketten szeretitek és rendszeresen csináljátok is. A hőmérsékletváltozás egy teljesen újfajta élményt nyújt mindkettőtök számára. Nagyon frissítően hat és igazán szórakoztató élményben lesz részetek.
Változat:
Játszhatjátok úgy is ezt a játékot, hogy a kezedet is felmelegíted vagy lehűtöd. Kedvesedet olyan kézi munkában részesítheted, ami az orális élvezetekkel kombinálva extra izgató lesz számára. Ti döntitek el, hogy mikor játsszátok a játék csak orális változatát és mikor alkalmazod a kézi munkát, illetve mikor kombinálod ezeket a változatokat. Biztosak lehettek benne, hogy mindketten élvezni fogjátok és ha egyszer kipróbáljátok, legközelebb is játsszátok majd.