Erotikus álmok jelentése

Ti is szoktatok pajzán álmokat átélni?

Erotikus álmok jelentése

Az erotikus álmok nagyrészt nem a saját élvezetünk kiélése miatt vannak, bár nem tilos akár orgazmust is átélni közben, sőt!  Ezek az álmok szembesíteni próbálnak bennünket az eltitkolt vágyainkkal. Leginkább akkor jönnek elő, ha éppen nem megfelelő az aktuális partnerünk, vagy egyáltalán nincs senkink. Persze ez nem törvényszerű, hiszen álmodozni azért még nem megcsalás. Nézzük, mit rejtegetnek ezek a vágyálmok.

Ha arról álmodunk, hogy megzavarnak bennünket szex közben, az nagy valószínűséggel egyet jelent azzal, hogy gátlásosak vagyunk és nem fogadjuk el a testünket. Ezzel ellentétben viszont ha az együttlétünk nyilvános helyen zajlik, az pont ennek a fordítottja.

Sokaknál előbukkan éjszaka az ex pasi, még akkor is, ha momentán köszönjük szépen, de boldog párkapcsolatban élünk. Ez utalhat arra, hogy nem vagyunk megelégedve vagy a mennyiséggel vagy a minőséggel, de szimplán csak a tudatalattink nem tud túllépni bizonyos, anno jól megszokott érintéseken, ami hiányérzetet kelthet bennünk.

Vannak azonban olyan esetek is, amikor valaki éppen a főnökével lepedőakrobatázik. Ez még akkor is előfordulhat, ha napközben egyébként egyenesen utáljuk. Ezt maga az alárendelt munkahelyi viszony okozza, de ha a pasi éppen szimpatikus is, akkor csak puszta vágyálom, ami teljesen természetes.

Valljuk be, ki ne ábrándozott volna el azon, hogy vajon milyen lehet a főnökkel "bizalmasabb" kapcsolatot ápolni?