Eltitkolt női vágyak

Avagy melyek azok a tárgyak, amiket a nők szívesen kipróbálnának? Uraim, figyelem! Nem vagyunk mi annyira prűdek!

Eltitkolt női vágyak

Hiába folyik már a csapból is a szexualitás, még mindig vannak olyan nők, akik nem merik bevallani párjuknak a vágyaikat, pedig elég perverz a fantáziájuk. Arra bíztatok mindenkit, hogy újítsatok be néha egy-egy apró dolgot, a pasitok úgyis értékelni fogja! Egy nőnek igenis vannak igényei, hiszen mi is fantáziálunk, akkor pedig miért is ne lehetne belőle valóságot faragni?

Az egyik leggyakoribb vágyálom nálunk a bilincs: már alapból izgató, hogy kicsit mi lehetünk a kiszolgáltatottak, hiszen a hétköznapokban nagy rajtunk a teher, a felelősség. Ha már a bilincset beszereztük, már csak a férfit kell hazavárni, hogy összezárhassa a csuklónkon. A bevállalósabbak beszerezhetnek külön a lábukra is.

Ki ne látott volna már felnőtt filmet, ahol beöltözve várta haza a párját a nagybetűs nő neccruhában? Ez egy kicsit van is rajtunk ruha és mégsem kellék, hiszen teljesen átlátszó, rengeteg színben kapható. Plusz előnyük, hogy pontosan ott vannak rajtuk a nyílások, ahol lenniük kell. Garantáltan nem kell sokat beszélgetni előtte!

Végül, de nem utolsósorban meg kell említeni a különféle szexuális segédeszközöket. A szingli nőknél szinte természetes, hogy pár darab különböző méretű vibrátorok és egyéb kielégítő kellékek vannak a hálószobában, de miért is ne lehetne ez egy házaspárnál is? Sok férfi kifejezetten élvezi, ha a párját kényeztetheti, ezek az eszközök pedig pont arra valók, hogy minél nagyobb legyen az izgalom és az orgazmus. Ne féljünk beújítani egy-egy vibrátort, de nem árt, ha a kezdők először egy átlagos méretűvel próbálkoznak. A többi igény és fantázia majd jönni fog magától!