Első szex az új pasival

Mindenki kíváncsi arra, hogy az új partner vajon milyen lehet az ágyban. De melyek azok a dolgok, amik a legjobban felcsigázzák a fantáziánkat?

Első szex az új pasival

1. Ne várj tökéletességet!

A filmekben mindig tökéletesre sikerül az első alkalom, így hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy ennek a való életben is így kell történnie. Pedig ez egyáltalán nem igaz. Amikor egy férfi és egy nő először bújik ágyba egymással, még nem ismerik egymás testét és szexuális szokásait, így biztos, hogy az első alkalom nem lesz egetrengető élmény.
Nincs is ezzel semmi baj, ismerjük a mondást, miszerint gyakorlat teszi a mestert. Még pár alkalom és szépen össze fogtok csiszolódni.

2. Ne szégyelld a tested!

Te is hajlamos vagy takargatni a testedet vélt vagy valós hibáid miatt és legszívesebben csak sötétben szeretkeznél? A legtöbb nő tévesen azt hiszi, hogy az első ruhaledobás alkalmával szégyent vall a pasi előtt. Holott ez is csak egy tévhit, hiszen a pillanat hevében a párod észre sem fogja venni, hogy narancsbőrös a combod vagy kicsi a melled. Ráadásul ha görcsölsz az alakod miatt, nem tudod teljes mértékben élvezni az együttlétet.

3. Ne tervezd be!

Persze nagyon fontos néhány alapvető információt megosztani egymással az első együttlét előtt, mint például a védekezés módja vagy néhány szexuális szokás, viszont semmiképpen nem javasoljuk a téma töviről hegyire történő átbeszélését. Egyrészt illuzióromboló, másrészt pedig nem egy munkaprojektet beszéltek meg, így teljesen értelmetlen apró részletekbe menően megtervezni az első éjszakát.

4. Az ex tabu!

A lehető legrosszabb dolog, amit tehetsz, ha előhozakodsz az exeddel. Ne tedd! Hidd el, az új pasid biztosan nem kíváncsi arra, hogy a volt kedvesnek melyik volt a kedvenc póza és persze a méreteit se dícsérd. Ezzel csak megbántod a párodat. Nyilván fordított helyzetben neked sem tetszene, ha az exbarátnő szexuális teljesítményéről kellene dicshimnuszokat hallgatnod. Amitől pedig végképp óvakodj, az az expasid és a jelenlegi összehasonlítása. Butaság ilyesmit művelni, mert két egyedi emberről van szó, akik eltérően csókolnak, ölelnek és simogatnak.

5. Találd meg az arany középutat!

Normális dolog, hogy szeretnél jó színben feltűnni az első alkalommal, de ne ess át a ló túlsó oldalára, vagyis ne vedd át teljesen az irányítást! Hagyj teret a pasinak is, hiszen nem kizárólag te állsz a középpontban, a dolog kettőtökről szól. Ugyanígy a másik végletbe se ess, ami a teljes passzivítást jelenti. Ha csak fekszel, mint egy darab fa, fantáziátlannak fogsz tűnni.

6. Ne mutass meg mindent!

Jó dolog némi titokzatosság, ezt tartsd szem előtt, mikor sor kerül az első szexre. Ne fedd fel rögtön az első alkalommal az összes kártyádat, hiszen akkor mi maradna a következőkre? Szépen apránként adagold a fortélyaidat, így fenntarthatod az izgalmat.

És utána?

Sokak szerint az első szeretkezés döntő jelentőségű a kapcsolat jövőbeni alakulásának szempontjából. És ez nem mindig pozitív. Előfordulhat, hogy annyira borzalmasan sikerül az első együttlét, hogy jobbnak látjátok inkább búcsút venni egymástól.