Elismerésre méltó a parádsasvári Kastélyhotel mentőcsomagja

A turizmust világszerte óriási csapásként érte a koronavírus járvány, így a magyarországi idegenforgalomban, vendéglátásban dolgozó szolgáltatók jelentős része is drasztikus lépésekhez folyamodott.

Elismerésre méltó a parádsasvári Kastélyhotel mentőcsomagja

. A Kastélyhotel Sasvár Resort példaértékű mentőcsomagot dolgozott ki, hogy megtarthassa a szálloda dolgozóit és vendégeit.
Szó szerint idézzük a szálloda Facebook posztjából:
„❗május 31-ig minden itt lakó vendég számára 2 fogásos ebédet biztosítunk INGYENESEN!
❗ha teheti, ne mondja le foglalását, amennyiben most nem kíván hozzánk jönni, kérjük csak FOGLALJA ÁT pihenésének időpontját!
❗Ingyenes lemondásának visszatérítését érkezéstől számított 5 napról 2-re CSÖKKENTJÜK, hogy minél tovább tudjon tervezni már lefoglalt időpontjával
❗A megvásárolt utalványok árát vissza ugyan nem tudjuk téríteni, de lejáratát 3 hónappal MEGHOSSZABBÍTJUK
❗egy EXKLUZÍV UTALVÁNYT fogunk meghirdetni, egy éves lejárattal. 2 utalvány vásárlása esetén, mi 3-at adunk vendégünknek, amivel 1 dolgozó 1 havi béréhez járulnának hozzá megközelítőleg
❗igazgatói és vezetői fizetésünkről a válság teljes ideje alatt LEMONDUNK
❗minden egészségügyi dolgozót, aki részt vett a járvány alatt a segítségben, FÉLÁRON fogadunk egész évben, minden csomagunk esetén!
❗fokozottan figyelünk kollégáink és vendégeink EGÉSZSÉGÉRE!
❗Amíg tehetjük és egyéb intézkedést nem hoznak, továbbra is VÁRJUK sok szeretettel kedves vendégeinket!
Köszönöm figyelmüket!
Szélessy András
Szállodaigazgató”
Miután rengeteg pozitív visszajelzést kapott a szálloda, igazgatói extra felajánlásként minden exkluzív ajánlat megvásárlása alkalmával 1 db utalványt ajánlanak fel a Szent László kórház dolgozóinak.
A kastélyszállót Károlyi György 1876-82-ig Ybl Miklóssal terveztette és építtette meg. Károlyi György az épületet feleségének, Zichy Karolinnak szánta. Károlyi György után unokája, Károlyi Mihály lett az uradalom tulajdonosa. Ő városi ember lévén, nem szerette a földesúri életet, de felesége, Andrássy Katinka - a Vörös Grófnő - kedvelte a vidéki életformát. Akkoriban a kastélyt a „Duzzogó” jelzővel illették, mert a legendák szerint a grófnő mindig ide bújt el, ha összeveszett a férjével. Mai tulajdonosai 1996-ban vásárolták meg az épületet és a körülötte elterülő gyönyörű parkot. A szálloda felújítás után, 1998 decemberétől áll nyitva az igényes utazók számára.