Életed fordulópontján nehezen döntesz? Kérd Jeremiel arkangyal segítségét!

Jeremiel rálátást ad eddigi életedre, ezzel járul hozzá, hogy véghez vidd azokat a változásokat, amelyek ahhoz szükségesek, hogy olyan életet élj, amilyet szeretnél.

Életed fordulópontján nehezen döntesz? Kérd Jeremiel arkangyal segítségét!

Jeremiel nevének jelentése: „Isten kegyelme”. Ha hozzá fordulsz, szívedbe megbocsátást hoz. A Mennybe újonnan érkező lelkeknek segít áttekinteni az épp maguk mögött hagyott életüket. Jeremiel arkangyal vigyáz az újjászületésre váró lelkekre is, de nemcsak nekik, hanem azoknak is segíthet, akik még itt a Földön szeretnék áttekinteni eddigi életüket. Közreműködése által leltárt készíthetsz cselekedeteidről, és eddig elért eredményeidhez igazíthatod jövőbeli terveidet. Segít félelem nélkül felmérni múltad, és levonni a történtek tanulságait. Irányításával rengeteget tanulhatsz eddigi életedből, sőt a jövőben, lélekben megerősödve összpontosíthatod figyelmed a szeretetre.
Jeremiel arkangyalt a keleti ortodox írások, számos nem egyházi könyv, valamint olyan prokanonikus művek is említik, mint például Ezsdrás 2. könyve, amelyben Jeremiel és Ezsdrás, valamint a Szofóniás közötti társalgásba tekinthetünk bele. Jeremiel elmondja, hogy ő vigyáz a nagy özönvízben eltávozott lelkekre. Az etióp nyelven íródott Énok könyve, Jeremielre mint a hét főangyal egyikére hivatkozik.