Eláruljuk, hogy miért lesz valakiből prostituált!

Ez a kérdés sokakat foglalkoztat, ezért most összegyűjtöttünk pár információt! Ezek miatt lesz valakiből fizetős lány!

Eláruljuk, hogy miért lesz valakiből prostituált!

Gondolom senkinek sem kell magyarázni, hogy mit jelent az, ha valaki prostituált, hiszen tulajdonképpen egyidős az emberiséggel, ezért is szokták az egyik legősibb szakmaként emlegetni. Valószínűleg mindenki látott már az út szélén álldogáló, kuncsaftra váró lányokat, akik valamilyen okokból kifolyólag emellett a pénzkeresési lehetőség mellett tették le a voksukat.

Arról nem is beszélve, hogy számtalan szexpartnerkereső oldal is létezik, ahol azok a férfiak, akik nem kapják meg otthon amit akarnak, vagy éppen egyedülállóak, de az igényeiket ki akarják elégíttetni, már pár kattintással rájuk tudnak lelni. Ilyen feltörekvő oldal a www.szexmost.hu is, ahol igényes, és gyönyörű lányok várják a telefonhívásukat.

Na de térjünk vissza a lényegre, miért is lesz valaki prosti?

Az első és nagyon szomorú ok, ha valaki szülői kényszer hatására lép erre az útra. Ebben az esetben a szülő a közte és a gyermek közötti lelki kötődését használja fel manipulációként. 

A második, és egyben leggyakoribb, amikor egy idegen személy által kapcsolódik be a prostituáltak közé egy lány. Itt többnyire a férfi elhiteti vele, hogy szereti és fontos neki, valamint képes ezáltal rábeszélni arra, hogy pénzt keressen neki a testével, hiszen érzelmileg zsarolja. Anyagi jólétet és függetlenséget ígér, de sajnos nem ez fogja várni.

A teljesség igénye nélkül utoljára hagytam azokat a lányokat, akik önszántukból, kedvtelésből élnek meg a testükből. Ők azok, akik hirdetik magukat, és megválogatják, hogy kik lehetnek a kuncsaftjaik. Magasabb fokozatban állnak azok, akik kimondottan egy férfinak szentelik a szabadidejüket, a sugardaddyknek. Ők folyamatosan támogatják őket anyagilag, cserébe viszont állandóan készen kell állniuk, és tökéletesen kell kinézniük. Természetesen ehhez is megkapják a támogatást. Nem lehetnek rosszkedvűek sem, és rendes párkapcsolatot sem tudnak mellette létesíteni.

Mindenesetre bármely okból kifolyólag is lesz valakiből fizetős lány, nem szabad elsőre elítélni, hiszen nem tudhatjuk, hogy megélhetés miatt kényszerből, vagy pedig szándékosan választotta ezt a hivatást.