Együttlét extrém helyeken

Hogyan vezessük be az életünkbe?

Együttlét extrém helyeken

Sokakat izgat a dolog, hogy milyen lenne a hálószobán, sőt a házon kívüli szeretkezés. A legfontosabn itt is a közös megegyezés, hogy kinek mi az, ami belefér. Aki csak a hálószobában, leoltott villanynál, a takaró alatt hajlandó szeretkezni, az nem valószínű, hogy ujjongani fog egy ilyen ötletért.

Ha viszont mindkét fél nyitott erre, akkor már csak a helyet kell kigondolni, ugyanis a lehetőségeknek csak a képzelet szabhat határt, persze érdemes azért a törvényi kereteken belül maradni és mondjuk nem fényes nappal a Parlament előtt egymásnak esni.

Jó hely lehet egy folyó- vagy tópart, egy erdei tisztás, egy kilátó, vagy magasles. De sokszor itt is a spontán jött ötletek a legjobbak: egy buliból hazafelé menet, egy parkban egy eldugottabb helyet kell keresni, vagy akár a lépcsőházban/liftben egymásnak esni, ez utóbbiaknál benne van a lebukás miatti izgalom is. Itt se muszáj komplett aktus, egy kis kézzel vagy szájjal történő izgatás is tökéletes lehet, ráadásul mivel nem kell úgy nekivetkőzni, szükség esetén a menekülés is könnyebb lesz.

Ha a nyaralásunkon terveznénk ilyesmit, akkor viszont mindenképp érdemes a helyi törvényeknek utána nézni, hogy mivel szankcionálják, ha lebuknánk, ugyanis egy több ezer eurós/dolláros büntetés nem feltétlenül fog annyira jól esni, mint amiért kaptuk.