Egy thai nőnek 35 milliót kell kifizetnie az esküvőjére, miután a magát milliárdosnak kiadó vőlegénye egyszerűen felszívódott.

Sajnos nem először hallunk olyat, hogy valaki milliomosnak adja ki magát, aztán az esküvő után egyszerűen, minden szó nélkül felszívódik.

Egy thai nőnek 35 milliót kell kifizetnie az esküvőjére, miután a magát milliárdosnak kiadó vőlegénye egyszerűen felszívódott.

Sajnos nem először hallunk olyat, hogy valaki milliomosnak adja ki magát, aztán az esküvő után egyszerűen, minden szó nélkül felszívódik. Ezt májusban egy 30 éves thai nő is megtapasztalta. A mai napig próbálja fejben összerakni, mi történhetett: a férje az esküvőjük után nyomtalanul eltűnt, így az egésznek a költségét, mely közel 30 millió forintnak felel meg, az újdonsült feleségnek kell kifizetnie. A páros még márciusban ismerkedett meg. Az 50 éves ’milliárdos’ akkor Thakszin Sinavatra, volt thai miniszterelnök egyik tanácsadójának állította be magát. A férfi egy nap ismeretség után megkérte a nő kezét. Az esküvő másnapján bejelentette, hogy sürgős munka miatt azonnal Hongkongba kell utaznia, azóta semmit nem hallottak róla. Pár nappal később derült ki, hogy a férfi semmit nem fizetett ki a költségekből. A nő beadta a válókeresetet, költségeket pedig részletekben kell kifizetnie az esküvőnek helyet adó hotelnek.