Csokiszökőkút az esküvőn

A csokiszökőkút az esküvői desszertasztal igazi kuriózuma lehet. Különleges szolgáltatás, amely a lakodalmat minden vendég számára emlékezetessé tudja tenni.

Csokiszökőkút az esküvőn

Látványosságával, a friss csokoládé és gyümölcsök illatával nyújt szemet gyönyörködtető és gasztronómiai élményt vendégeinek. Az esküvőn a násznép számára igazi találkaponttá válik. A méteresnél nagyobb csokoládészökőkút különleges látványa hat a szemre, kellemes illata az orra, finom íze az ízlelőbimbókra. Az esküvőn csökkentheti az édességekre, desszertekre, gyümölcsökre fordított költségeket. A bérbeadó szolgáltatók az igényeitekre szabva biztosítják a megfelelő méretű csokiszökőkutat.  Ők végzik az eszköz szállítását, üzembe helyezését és az üzemeltetését is, tehát biztosítanak személyzetet, akik folyamatosan töltik a kutat és kiszolgálják a vendégeket. Kiváló minőségű belga fehér-, tej-, vagy étcsokoládé közül választhattok. Gondoljátok át és állítsátok össze, hogy milyen gyümölcsöket szeretnétek csokiba mártogatni a vendégekkel.
A különböző színben pompázó aprított vagy faragott gyümölcsök csodásan mutatnak a desszertasztalon és a forró csokiba mártva elolvadnak a vendégek szájában. A forró csokiba mártogatásra alkalmas lehet például az eper, a banán, a szőlő, a meggy, az ananász, a barack, a dinnye, a narancs, a kiwi, a mályvacukor, a piskóta vagy a marcipán is.
Előfordulhat, hogy lesz olyan vendégetek, aki félti a ruháját a csepegő csokitól és ha gyerekek is vannak a lakodalomban, ügyelni kell arra, hogy ne maszatolják össze magukat. Természetesen a szülők dolga, hogy erre odafigyeljenek. A kiszolgáló személyzet gondoskodni fog arról, hogy folyamatosan legyen elég szalvéta, papírtörlő, papírtálka, de ezt nem árt, ha előre leegyeztetitek a szolgáltatóval.
Ha csokiszökőkuttal kedveskedtek a vendégeknek a lakodalmon, biztosak lehettek a mámorító ízorgiában.