Csokiimádók napja Pakson 2019. október 26-án

Díszítsd ki a saját csokidat, kóstolj forró csokit, frissen sült csokis fánkot és találkozz Tolna megye kézműves csokoládé készítőivel az októberi Spájzon! Jegyezd a dátumot, október 26. Csokoládé Imádók Napja a Spájzon! Gyere és merülj el velünk a kézműves csokoládék világában!

Csokiimádók napja Pakson 2019. október 26-án

A tavaly nagy siker után az idei utolsó Spájz is a csokoládéról fog szólni: vedd kezedbe a csokicsekklistát és járd végig a kijelölt csokipontokat október 26-án 9 és 14 óra a paksi Szent István téren!

A rendezvényen mindenféle csokoládés finomságokat kóstolhatsz: rengeteg kézműves csokoládé és bonbon, túró rudi, csokis puszedli-isler-linzer, csokis túrókrém és csokiba mártott chili is vár rád a Csokoládéimádók Napján.

A fehér csokoládé, tejcsokoládé, étcsokoládé mellett olyan különlegességekkel is találkozhatsz majd, mint a negyedik alapkategóriát képviselő rózsaszín rubincsoki vagy a gold csoki! Utóbbi karamellizált fehér csoki, melyből desszerteket, süteményeket is kóstolhatsz a Spájzon! Ha inkább inni szereted a csokoládét, akkor keresd az Erzsébet Nagy Szálloda sátrát, ahol mindenféle forrócsokit és meleg teát is fogyaszthatsz.

A csokis különlegességek mellett most is lesznek házi sajtok, füstölt és friss húsok, házi tészták, kerámiák, kézműves szappanok és bőr használati tárgyak is. A helyi borok megvásárlása mellett, most azt is megtudhatod, melyik borhoz milyen csokoládé passzol, keresd a téren a Borcsók - Borok és bonbonok sátrat!

A legkreatívabbakat Unyi Marcsi jóvoltából csokidíszítő workshop várja az Erzsébet Nagy Szállodában. Készíts egyedi ajándékot díszítsd ki magvakkal, gyöngyökkel, névre szóló felirattal a tábla csokoládét és álmod meg a hozzáillő tökéletes csomagolást! (A workshop részleteivel hamarosan jelentkezünk.)

A nagyszokolyi asszonyok most félreteszik a lekvárfőzést, helyette friss ropogós fánkkal várnak mindenkit, melyet a tematikához illően csokiöntettel kínálnak.A legkisebbeket a szálloda Teller termében ingyenes Ökocsiga Játszóház várja a Sáfrány házaspár vezetésével. A Box Büfé standjánál most is frissen sült lángos, rétes várja majd az éhes szájakat. Ne felejtsd el kitölteni a térre elhelyezett nyereményszelvények egyikét, ugyanis most is lesz nyereményjátékunk! A piac végén 14 órakor termelői finomságokból összeállított ajándékcsomagokat sorsolunk.

Helyszín: Paks, Szent István tér