Budapest 5 leghíresebb melegbárja

Előző cikkünkben már felsoroltuk, hogy hol tudnak a melegek ismerkedni, most ezeket a helyeket kiéleztük Budapest melegbárjaira!

Budapest 5 leghíresebb melegbárja

Tavaly már eljutottunk odáig, hogy a homoszexuális beállítottságúaknak nem csak egyetlen napot, hanem egy komplett hónapot adtak az ünneplésre. A Pride fesztiválok leginkább azért lettek közkedveltek, mert a szeretet, az egyenlőség és a tolerancia jegyében jöttek létre. Ezeket a programokat egy fesztiválhoz hasonlóan kell elképzelni, mely lelkes önkéntesek és szervezetek segítségével jön létre minden évben. De ezeken kívül számtalan homoszexuális bárok is vannak, ahol nyíltan ismerkedhetnek a férfiak. A leghíresebb 5 ilyen helyet szedtük most össze!

1.  Anker't

Legismertebb tevékenysége, hogy számtalan programokat és eseményeket, valamint koncerteket szervez. Arról nem is beszélve, hogy napközben hétvégente kézműves finomságokkal is várják az embereket, éjszaka viszont teret adnak a hangulatnak. Nem egy szimpla helyről van szó, ugyanis rengeteg külföldi is szívesen látogat ide, úgyhogy némi angol nyelvtudás sem árt. Nívósága miatt sokan azt gondolhatják, hogy drága hely, holott kifejezetten pénztárcakímélő.

2. AlterEgo

Az AlterEgo az elsők között volt itthon, akik megnyitották a kapuikat a melegek előt immáron több, mint 10 évvel ezelőtt. Minden pénteken és szombaton szívesen várják a vendégeket akár ismerkedni, táncolni, vagy csak egy jót szórakozni. Éjfél környékén általában meglepetés programokkal színesítik az éjszakát.

3. Why Not? Bar

A hely legelőnyösebb tulajdonsága maga a helyszín, hiszen a kilátás pont a Dunára néz, mely tökéletes a meleg párok romantikázásához. Itt is számtalan program van, köztük a transzvesztita-show. Nappal szimpla kávéházként működik, éjszakára viszont felforrósodik a hangulat, ráadásul az étkezésről is gondolskodnak a'la carte ételekkel.

4. TüTü Budapest

A TüTü a fővárosunk egyik legexkluzívabb szórakozóhelye, ugyanis a vendégek is kimondottan úgy szokták emlegetni, hogy itt összeforr a homoszexualitás a kifinomultsággal. Fantasztikus koktélok, kitűnő kiszolgálás, kiváló zenei szolgáltatás várja a betérőket. Egyetlenegy hátránya van, méghozzá annyi, hogy a nyári időszakban zárva tart.

5. Akvárium

A TüTü-vel egy lapon emlegetett Akvárium nevű helyet sem kell bemutatni sem az itthon, sem a külföldön élő meleg férfiaknak, hiszen igen csak hasonló népszerűségnek örvendenek. Az elmúlt pár évben folyamatosan sorra nyerték a Budapest Nightlife Awards által kiállított az Év Melegbarát szórakozóhelye címet. Bármilyen zenei stílust fellelhetnek itt az idelátogatók, finom és érdekes ételek és italok, valamint barátságos pincérek várnak mindenkit szeretettel.