BDSM- mit takar?

Ti ismeritek ezt a kifejezést?

BDSM- mit takar?

Általában csak a rövidítést hallották már vagy olvasták valahol az emberek, így most egy kicsit tisztába tesszük a dolgokat.

Tulajdonképpen ide tartozik a szado-mazo, a kötözés-fegyelmezés, de a dominancia és az alárendeltség is. Egy kicsit pontosítsuk: a szex egy durvább formája, ahol mindkét fél egyaránt élvezni tudja, hogy ostorral vörösre csapják a fenekét vagy pedig lekötözve (esetleg bilincselve) a másik azt csinál vele amit csak akar.

Sok férfi titkolt vágya, hogy egy nő irányítja, amit ebben a fantáziavilágban meg is tud valósítani. Ilyenkor a hölgy bőrszerkót ölt magára, majd a kiszemelt nyakára akár egy pórázt is köt, hogy még jobban tudja a megaláztatást fokozni. Önmagában erről nem kínos beszélni, hiszen ez is csak egyfajta szerepjáték, kérdés az, hogy ki mennyire nyitott erre.

A nők órákig képesek a férfi fejét a puncijukhoz nyomni és addig nyalogattatni, amíg elélveznek a szájukba, mindezt úgy, hogy a pácienshez nem nagyon érnek hozzá csak irányítják, hogy mit csináljanak. A férfiak ennél kicsit durvábbak, ugyanis kéz és lábbilinccsel kötik ki a lányt, és akár egyszerre hárman is "használják", miközben legtöbbször forró viaszt öntenek a testére.