Az orális szex kis kézikönyve

Hogyan csináljuk, hogy a férfiak is igazán élvezzék? Ezeket a tanácsokat jó, ha megfogadod!

Az orális szex kis kézikönyve

Manapság a párkapcsolatok zöme azért megy tönkre, mert a nők nagyrésze nem hajlandó többféle módon örömet okozni a párjának, rögtön ilyen például az orális szex. Pedig ha folyamatosan újítunk, és javítunk a technikánkon, akkor semmi gond nem lehet az ez együttléteknél. Íme pár tanács, amit nem árt megfogadnod, ha tökéletesíteni akarsz a módszereden, vagy ha még csak kezdő vagy!

1. Ne rontsunk ajtóstól a házba!

Első és talán legfontosabb jótanács, hogy ne azonnal csapjunk bele a közepébe, hanem lassan, és türelmesen álljuk a dolgokhoz. Nem szabad elfelejteni, hogy a férfiak is érző lények! Ugyanúgy, mint a nőknél, itt is szükség van a bevezetésre és a pettingre! 

2. Felejtsük el a pornófilmben látottakat!

Sokan hajlamosak a felnőtt videókból ötleket meríteni. Nincs is ezzel baj, de azzal azért nem árt tisztában lenni, hogy az ott látott jelenetekben nem a kényelem az elsődleges szempont, hanem az, hogy minél mutatósabb látványt tudjanak előteremteni. Lehet, hogy szuperül néz ki, amikor a nő órákig térdel a férfi előtt, de ti jobban jártok, ha elhiszitek, hogy ez egyáltalán nem kényelmes hosszútávon, úgyhogy inkább válasszatok olyan pózt, ahol kellemesen el tudtok lazulni, és nem fog mindenetek zsibbadni 10 perc múlva.

3. Kellő nedvesség

Oké, normál esetben elég nyál van a nők szájában, de mégis vannak olyan esetek - mondjuk ha nem iszunk eleget - , hogy kiszárad a szánk. Ezt igyekezzük pótolni, hiszen így nem hogy nem lesz maradandó jó élmény, hanem még komoly sebeket is ejthetünk partnerünk férfiasságán. Kellemetlen dörzsölő, akár még égő érzés is lehet a vége.

4. Használjátok a kezeteket is!

Nekünk, nőknek is jól esik, ha a kezüket is használják a férfiak, igaz? Eláruljuk, hogy ez fordítva is pontosan így van! Hasznos tud lenni a hölgyeknek is, ugyanis ismerjük el, egy idő után ha csak a szájtechnikát alkalmazzuk, akkor gyorsabban elfáradunk. De viszont ha a kezünket is segítségül hívjuk, akkor tovább tudjuk kényeztetni a párunkat. Arról nem is beszélve, hogy nekik is jól esik, ha a lágy nyelvérintéseket néha felváltja egy-egy határozott kézmozdulat!

5. Mutassuk ki, hogy mi is élvezzük!

Szerintem mindannyian szeretjük, ha azt látjuk, hogy a partnerünk élvezi, amit csinálunk. Arról nem is beszélve, hogy a férfi is jobban el tud lazulni, hiszen így biztosan nem fogja úgy érezni, hogy csak kényszerből térdelünk a lábai közt. Jöhetnek a halk nyögdécselések, és a szexi mondatok is, amikor éppen üres a szánk.