Az önkielégítés tényleg jobb, mint a szex?

Sokak szerint igen, de hogy miért is gondolják így, most kifejtjük. Gondoltatok volna erre?

Az önkielégítés tényleg jobb, mint a szex?

Gondolom sokunknak volt már felejthetetlen szexuális élménye, amire szívesen emlékszik vissza. Csodálatos érzés ugyanis teljesen megnyílni valaki előtt, felfedni előtte a rejtett vágyainkat, ráadásul ha a kémia is működik, akkor az maga az extázis. A legtöbben arra vágyunk, hogy egy másik emberrel éljük meg együtt az orgazmus gyönyörét, mégis sokan vannak, akik úgy vélik, az önkielégítés sokkal nagyobb élvezetet nyújt, mintha valaki mással szeretkeznénk.

Mondjuk azt nem szabad elfelejteni, hogy bizonyos értelemben a maszturbáció is szex, hiszen "együtt vagyunk magunkkal", kényeztetjük a testünket, egészen a biztos orgazmusig. Akik ezt a módját preferálják a kielégülésnek, azok többnyire úgy gondolják, hogy náluk jobban nem ismeri senki a testüket, így ők tudják igazán, hogy melyek azok az érintések, amik a csúcsra juttatják őket.

Az ellentábor pedig teljesen más véleményen van ezzel kapcsolatban, hiszen ők úgy tartják, hogy akik segédeszközökhöz, és a saját maguknak való örömszerzéshez folyamodnak, azoknak kommunikációs problémáik vannak. 

Meglehetősen önző érvnek tűnhet, de sokan azért is választják a maszturbációt, mert úgy érzik, így nincs rajtuk felelősség. Tulajdonképpen ilyenkor csak magukra kell gondoljanak, nem kell külön a párjukkal is foglalkozni, így könnyedén eldöntheti mindenki, hogy sokáig elhúzza a gyönyört, vagy csak gyorsan eléri a csúcsot.

Arról nem is beszélve, hogy vannak olyanok, akik az önmegvalósítást látják benne, hiszen bármit megtehetnek, amit csak szeretnének. Semmi perverzió miatt nem kell szégyenkezniük senki előtt, hiszen "egyedül szexelnek".