Az internetről rendelhető fogyasztószerek

Hogyan NE akarjunk fogyni?

Az internetről rendelhető fogyasztószerek

Számos hirdetésbe futhat bele minden nethasználó akarva-akaratlanul, ahol hihetlen fogyásokról számolnak be, csak egy példa a sok közül: akár 20 kg egy hét alatt! Ez nem csak átverés, hanem egyenesen még ha így is lenne, roppant egészségtelen. Egyébként pedig egy hét alatt ennyit fogyni egészségtelen lenne, még ha valós is lenne az alapja. Sajnos egyre több nő hajlamos kifizetni több tízezreket a gyors fogyás reményében kifizetni, hiszen milyen jól hangzik, hogy egy-egy tablettától vagy vízzel felkavart portól olvadnak le a kilók, mindezért semmit nem kell tenni.

Elsőkörben az hagyján, hogy átverés az egész, ráadásul pontos információk még az összetevőkről sincsenek, tehát fogalmuk sincs, hogy mit is visznek be a szervezetükbe. Külföldön már számos ilyen terméket betiltottak, remélhetőleg itthon sem lesz ez másképp.

Egy szó, mint száz: felejtse el mindenki, hogy pár nap alatt több kilóktól fog megszabadulni. A fogyás lényege a mértékletesség. Ha ezt szeretnénk elérni, akkor este hat után felejtős a nasi, helyette járjunk el futni vagy edzeni!