Az idei év legizgalmasabb szexkérdései!

Vajon mire kerestek rá a neten böngészők a legtöbben szex témakörben? Most eláruljuk nektek!

Az idei év legizgalmasabb szexkérdései!

1. Milyen hosszú egy átlagos hüvely?

Az átlagos péniszhossz kérdése sokakat foglalkoztat. Most úgy tűnik, egy másik számszerűsítés is az érdeklődés középpontjába került: ebben az évben sokan szerették volna megtudni, milyen mély egy átlagos hüvely. Nos, ezzel kapcsolatban ha nem is vaksötétben, de gyér megvilágításnál tapogatózunk: a témával kapcsolatban ugyanis viszonylag kevés vizsgálat készült eddig. Valami azért van. A kisebb vizsgálatok szerint az átlagos hossz valamivel rövidebb, mint az átlagos pénisz hosszterjedelme: valahol hét és tizenöt centiméter között van.

Kutatások ugyanakkor azt is kimutatták, hogy még a hüvely hosszának esetében sem mindegy, hogy nyugalmi vagy izgalmi állapotról beszélünk, utóbbiban ugyanis jelentősen megnő e testrész mélysége is. Ráadásul itt is nagy egyéni eltérések lehetnek.


2. Izgat a gondolat, hogy a partneremet más férfival folytatott szex közben lássam. Ez normális?

Ez a fantázia jóval gyakoribb, mint gondolnánk, ráadásul nemcsak leskelődő férfi és hűtlen nő relációban jelenik meg, de nemtől és irányultságtól függetlenül rendkívül népszerű. Vannak, akik egyszerűen kukkolni szeretnek, mások kifejezetten arra a forgatókönyvre gerjednek, amikor partnerüket egy riválissal együtt képzelik el. Bár sokáig azt feltételezték, hogy az ilyen jellegű fantázia valamiképp összefüggésben van a homo- vagy a biszexualitással.

3. Minél mélyebb a behatolás, annál jobb a szex? 

Visszautalva az első pontra: minél több kutatás irányul a témára, annál inkább látszik, hogy nem a pénisz hossza, sokkal inkább annak átmérője számít, ha a női öröm kulcsát keressük. Olyannyira így van ez, hogy a nők egy jelentős része számára a hosszabb pénisz nem hogy nem jár több, erősebb orgazmussal, hanem kifejezetten az ellen is hat.

A női orgazmus kulcsa egyébként sem a hüvely, hanem a csikló, aminek a stimulálása egy sor alternatív úton megvalósítható. Összegezve: bár vannak nők, akik számára igaz az egyenlet, miszerint nagyobb pénisz = nagyobb öröm, nem ők az abszolút többség.

4. Milyen gyakran szexel egy átlagos házaspár? 

Végtelen változatosságot mutat, hogy egyes párok mennyiszer vannak együtt, és hogy a gyakoriság hogyan függ össze az életkorukkal. Vannak, akik fiatalon se olyan lelkesek, mások még hatvanas-hetvenes éveikben is rendszeresen szexelnek. Ugyanakkor egyáltalán nem biztos, hogy jó nyomon járunk, ha a gyakoriságból szeretnénk a minőségre vagy a szexuális élet kielégítő voltára következtetni.

5. Hogy hat a pénisz mérete a női örömre? 

Míg a nők egy részének a dolog majdnem indifferens, egy részüknek kifejezetten a kisebb pénisz esik jól, egy másik részük viszont a nagyobb méretért lelkesedik. Összefoglalva: a különböző kutatások és felmérések (melyek jellemzően önbevalláson alapulnak) azt erősítik meg, hogy a méret számít (fontos, hogy itt hosszról és átmérőről is van szó), legalábbis a nők egy részének, míg egy másik részüknél egyéb tényezők sokkal nagyobb súllyal esnek a latba, ha jó szexről van szó.